Asus prime b650m-k 4.339 TL

anakartlarda kapalı kutu diye bişey yok hepsi açıktır hocam bandrollü asus anakart görmedim ben daha

fiyatı bu ztn 100 liraya indirim deniyorsa bilemiyorum

Alıntıyı görüntüle
anakart üzerinde etiketler oluyor ya onu kastetmiştim. b850 çıkınca b650 fiyatlar %10 civarı gerilemiş gibi. beni de şimdi şüphe düşürdünüz. garanti olsun diye pazaramadan alırdım :)

Konusu açılmıştı
Görmemişim hocam kusura bakmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
gaming gecelerinde de zaten bu fiyat aralığına düşürüyorlardı, sanmıyorum pinleri eğik olacağını. sıfır kapalı kutu ürün satıyorlar. bu zaman kadar açık ürün yolladıklarını görmedim.
Ben çok gördüm :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartlarda kapalı kutu diye bişey yok hepsi açıktır hocam bandrollü asus anakart görmedim ben daha

fiyatı bu ztn 100 liraya indirim deniyorsa bilemiyorum
Doğru Asus'da bandrol yok. Fiyatları böyle değildi 1 - 1.5 hafta önce baktığımda en düşük 5K idi.

Ihtiyaci olanlar alabilir.
alınmaz hocam gelecekte upgrade yapacak olsan yuksek bı ekran kartı işlemci kaldırmaz bende plus var am4 ama a520 m plus plus lar daha iyi oluyor bu konularda ondan am5 e geçmek yerine işlemci upgrade yapacaz ee am5 e geçilir ama anca boyle anakart alarak ondan dolayı geçmiyorum bu anakartı almaktansa pluslarından almak ileriye dönük olur bence

alınmaz hocam gelecekte upgrade yapacak olsan yuksek bı ekran kartı işlemci kaldırmaz bende plus var am4 ama a520 m plus plus lar daha iyi oluyor bu konularda ondan am5 e geçmek yerine işlemci upgrade yapacaz ee am5 e geçilir ama anca boyle anakart alarak ondan dolayı geçmiyorum bu anakartı almaktansa pluslarından almak ileriye dönük olur bence
A620 almaktan mantikli bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri