Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 533
Daha fazla beklemek istemediğimden aldım.Şu an ki fiyatlama açısından bu jenerasyonun en mantıklı ve en güzel kartı fakat fiyatları daha düşer mi, yoksa alsam mı bilemedim.
Ağustos, Eylül gibi düşer sanırım. Ama kura ne olur bilemem.9070'leri 25 civarında da görür müyüz acaba.
Onu bence kuru yönetenler de bilmiyor olabilir.Ağustos, Eylül gibi düşer sanırım. Ama kura ne olur bilemem.
Neden daha ucuz olsun? İkisinin MSRP fiyatları aynı ve 9070 daha iyi bir kart.5070 den daha ucuz olması gerekirken hâlâ daha pahalıya satıyorlar şaka gibi.
+4 GB VRAM haricinde 5070 den daha iyi bir yanı yok, daha kötü RT performansı var, oyunlarda da artık RT'nin önemi çok arttı. 5070 ile benzer fiyattı olduğu sürece bu kartı alınabilir görmüyorum, olması gereken fiyatı 24-25 bin en fazlaNeden daha ucuz olsun? İkisinin MSRP fiyatları aynı ve 9070 daha iyi bir kart.
+4 GB VRAM haricinde 5070 den daha iyi bir yanı yok, daha kötü RT performansı var, oyunlarda da artık RT'nin önemi çok arttı. 5070 ile benzer fiyattı olduğu sürece bu kartı alınabilir görmüyorum, olması gereken fiyatı 24-25 bin en fazla
9070xt olsa bekleyebilirsin derdimde 9070 fiyatları genel olarak 27-30k arasında değişiyor ama 9070 gre de çıkacağı için düşmez gibime geliyorŞu an ki fiyatlama açısından bu jenerasyonun en mantıklı ve en güzel kartı fakat fiyatları daha düşer mi, yoksa alsam mı bilemedim.
Wukong da fena yamulmuş, yeni oyunlar artık Wukong gibi çıkıyor.Alıntıyı görüntüle
Anlıyorum
Wukong da fena yamulmuş, yeni oyunlar artık Wukong gibi çıkıyor.