Sanırım birisi aldı.sepete eklenmiyor ki
o arkadaşa stresiyle hayırlı olsunSanırım birisi aldı.
Ne kadar güvenilir durmasa da birisi mutlaka alıyor, hiç şüphede kalınıp da alınmayan ürün görmedim. Bizim insanımız seviyor böyle şeylericanım sıkıldı kendime aksiyon ariyorum sağlığımda yerinde biraz bozulsun istiyorum diyorsaniz deneyin şansınızı![]()
![]()
Hiç belli olmaz, en kötü kargoda kontrol eder bir sorun yaşayacağını çok sanmıyorum. İade süreci uzayabilir sadece.o arkadaşa stresiyle hayırlı olsun
Şöyle diyeyim amazonda artık eski amazon değil, ilk yıllarda gerçekten çok mükemmel ve kusursuz işliyordu ama kaldıkça o da artık saçmalamaya başladı. Eskiden müşteri hizmetlerinden %100 memnun kalırdım fakat şuanda şansa bala bazen çözüyorlar bazen çözmüyorlar. Bunda kendini zeki sanıp firmayı dolandırmaya çalışan arkadaşlarında maalesef katkı payı büyük (firma onlara karşı önlem alayım derken kaliteyi düşürmeye başladı ve hizmeti kötüleştirdi) fakat yinede amazon gibi bir firmanın kalitesinin artması gerekirken azalması insanı rahatsız etmiyor değil. Turuncu alışveriş sitesindeki üyeliğimi silip tamamen amazona geçmiştim bir ara ama şuanda turuncu siteden de alışveriş yapmaya başladım çünkü artık amazon eski amazon değil.şikayetvarıda tamamen baz almayın arkadaşlar sadece mutsuz müşteriler şikayetvara yazıyor en kral firma bile rezil orada
Alıntıyı görüntüle
Yani bu para için insanlar 1 ay çalışıyorAynı gün aynı ürün farklı sitelerde farklı satıcıyla harika fiyata satışa çıkıyo. Çıkan sitelerin ikisi de satıcıyla sorun yaşayınca çözüm bulabilecek ya da sorumluluk alacak güveni vermiyo. 10k olsa denersin belki ama 30k giderse uyku kaçırabilir