- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam abi ozaman bwn sus prime 870 p wifi olan modeli alıyorumEvet bazı sevkiyatlar yılbaşından sonraya kalmıştır. Malesef biraz daha pahalı olur yeni yılda ürünler.
tamam abi ozaman bwn sus prime 870 p wifi olan modeli alıyorumEvet bazı sevkiyatlar yılbaşından sonraya kalmıştır. Malesef biraz daha pahalı olur yeni yılda ürünler.
AMD.Kusura bakmayın biraz konu dışı gibi olacak ama bu anakart modellerinin sonundaki P, F, E.. gibi harflerin bir anlamı var mı? varsa farkları ne, hangi özelliği temsil ediyor.
Hocam onları anladım da amd tarafında mesela x870E, x870p, x870f var, bunların farkını anlayamadım.AMD.
Intel.
- X serisi tam OC desteğine sahip ve en iyi standartlardaki karttır.
- B serisi orta seviye anakarttır. OC yapabilir.
- A serisi OC yapamaz ve giriş seviyesi anakarttır.
- Z serisi normal Core serisi işlemciler için OC yapılabilen tek modeldir.
- B serisi ise OC yapılamaz ve orta seviyedir.
- H serisi Intel'in giriş seviyesidir. OC yapılamaz, RAM hızları daha düşüktür.
- X serisi Core X ve Xeon içindir. Z serisi gibi OC yapılabilir.
E : ANAKARTIN ENERJİ TASARUFU YAPTIĞINI ANLATIR P : DAHA AZ ÖZELLİĞİ OLDUĞUNU SÖYLER F : DAHİLİ GRAFİK BİRİMİNİN OLMADIĞINI İFADE EDERHocam onları anladım da amd tarafında mesela x870E, x870p, x870f var, bunların farkını anlayamadım.
tamamdır teşekkür ederimE : ANAKARTIN ENERJİ TASARUFU YAPTIĞINI ANLATIR P : DAHA AZ ÖZELLİĞİ OLDUĞUNU SÖYLER F : DAHİLİ GRAFİK BİRİMİNİN OLMADIĞINI İFADE EDER
BİR ŞEY DEĞİLtamamdır teşekkür ederim