Asus rog ally extreme mi ps 5 mi

Reaksiyon skoru
14
Herkese selam, yakın zamanda bir konsol alacağım ve iki konsol arasında kaldım ps 5 slim ve asus rog ally z1 extreme ps 5 alırsam ekstradan monitör masrafınada gireceğim. Size göre hangisi daha iyi olur.
Not: Lütfen onlara vereceğin parayla git pc diz demeyin konsol alacağım.

PS5 alan kişiler artık aldıklarını bile unutuyorlar ben olsam switch 2 ya da steamdeck oled alırdım

Herkese selam, yakın zamanda bir konsol alacağım ve iki konsol arasında kaldım ps 5 slim ve asus rog ally z1 extreme ps 5 alırsam ekstradan monitör masrafınada gireceğim. Size göre hangisi daha iyi olur.
Ben olsam tercihimi PS5'den yana kullanırdım.

Rog satışı var mı şu an?

Elma mı armut mu sorusu olmuş. İki ürünün de kullanım amacı çok farklı. Eğer portable* olması zorunlu değilse PS5 Pro en mantıklı seçenek.

Elma mı armut mu sorusu olmuş. İki ürünün de kullanım amacı çok farklı. Eğer portable* olması zorunlu değilse PS5 Pro en mantıklı seçenek.
Peki ps 5 slim ve pro arasında çok fark var mı? Slim almayı düşünüyordum

Görüntüde farklılıklar var. Televizyonunuz ve ya monitörünüz 60fps üstü bir yenileme hızına sahipse VRR teknolojisi ile oyunları 60 fps üstünde de oynayabiliyorsunuz. SSD'nin 2TB olması büyük bir artı. Bence en iyi özelliği de GTA 6'yı ilk çıktığında oynatabilecek en iyi cihaz olması.

Çok ciddi fark var. Hem RT hem Render performansı epey iyileşti. Fazla oyun olmadığı için gücünü fark edemedik ama GTA6 ile aradaki farkı ciddi şekilde ölçebileceğiz.

Çok zor seçim. Ben olsam rahatıma düşkün olduğum için rog ally alırdım herhalde, hem de windows entegre olduğu için oyunlarını oynayabilirisin.
PS de bide oyuna para verecen :D

Geri