Neler Yeni

ASUS ROG B650-A İÇİN BU RAM ALINIR MI ?

Wizard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Keser
Bütçe
6500

bu rami almayı düşünüyorum sistem beyaz
anakart asus rog b650-a anakart destek sayfasında uyumlu model olarak görünüyor
almışken kaliteli bir sistem almayı düşünüyorum bu alınır mı yoksa farklı bir ram önerir misiniz işlemci olarak 9700x olacak​

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Çiloğlu
XPG de çok garip bir durum var MHZ çok yüksek CL çok düşük Fiyat çok düşük anlayamıyorum onu anlamamakla birlikte hocam bence düzgün bir ram almalısın corsair, kingston veya gskill

Wizard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XPG de çok garip bir durum var MHZ çok yüksek CL çok düşük Fiyat çok düşük anlayamıyorum onu anlamamakla birlikte hocam bence düzgün bir ram almalısın corsair, kingston veya gskill
Geçen haftalarda 5600 civarına satılıyordu. Friday olaylarından dolayı böyle düştü sanırım. Bütçem var biraz daha 48'likler indirime girer mi acaba. o markalar beyaz ramler'de malesef seçenek yok TR'de

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Çiloğlu

Wizard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Çiloğlu
Hayırlı olsun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Erhan Akçay
İlk başta seçtiniz xpg 6400 mhz cl 32 de sorun yok genelde 6400 mhz ler CL 32 olur. Son seçtiniz CL 30 6000 beyaz ramler bnde de var hem expo hem xmp destekli sorunsuz ramler.

Yukarda arkadaşımızın önerdiği g.skill ramler de marka model olarak iyi, ama onlar intel xmp destekli yani her am5 expo destekli anakartta düzgün çalışmayabilir biraz şansa kalır.

Son yaptınız seçim doğru hayırlı olsun. O ramleri Asus intel Z790 prime ve Asrock Am5 x 870 de sorunsuz açtık.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Düzgün ram ne demek? :D Aynı rami kullanıyorum Hynix A Die çipleri var. Bebek gibi ram çoğu marka modele tek atar haberin olsun

Wizard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Keser
İlk başta seçtiniz xpg 6400 mhz cl 32 de sorun yok genelde 6400 mhz ler CL 32 olur. Son seçtiniz CL 30 6000 beyaz ramler bnde de var hem expo hem xmp destekli sorunsuz ramler.

Yukarda arkadaşımızın önerdiği g.skill ramler de marka model olarak iyi, ama onlar intel xmp destekli yani her am5 expo destekli anakartta düzgün çalışmayabilir biraz şansa kalır.

Son yaptınız seçim doğru hayırlı olsun. O ramleri Asus intel Z790 prime ve Asrock Am5 x 870 de sorunsuz açtık.
teşekkür ederim hocam bir kaç yerde 6000 üstüne çıkmamam konusunda uyardılar sorun olma ihtimali 6000'e oranla daha fazlaymış galiba o yüzden böyle bir seçim yaptım

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Çiloğlu
Düzgün ram ne demek? :D Aynı rami kullanıyorum Hynix A Die çipleri var. Bebek gibi ram çoğu marka modele tek atar haberin olsun
Hocam düzgün derken piyasada yer etmiş markasıyla garantisiyle baş ağrıtmayacak bir şeydi yoksa bende biliyorum xpg yi. Son 3-4 senedir D60G kullanıyordum problem yaşamadım ama mesela xpg ssd sahibiyim vaat ettiği hıza yaklaşamıyor bile bu yüzden markaya biraz güvenim kırık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,023,023
Üyeler
162,098
Son üye
Ademssi
Top Bottom