Çözüldü✓ ASUS ROG DELTA 2 ŞARJ VE MİKROFON SORUNU

Reaksiyon skoru
13
Daha yeni almış olduğum asus rog delta 2 kulaklığım ne şarj alıyor ne de mikrofonu çalışıyor. Yazılımını güncellemeyi denedim fakat kablosunu algılamadığı için güncelleme de yapamıyorum.

Daha yeni almış olduğum asus rog delta 2 kulaklığım ne şarj alıyor ne de mikrofonu çalışıyor. Yazılımını güncellemeyi denedim fakat kablosunu algılamadığı için güncelleme de yapamıyorum.
iade veya garanti gönder

kutusu açık olduğu için iade almıyolar genelde ama yazdım gaming gen in desteğine sonuç bekliyorum
Online alışverişte 14 gün iade hakkın var diye biliyorum. Şartları nedir detaylı bilmiyorum ama genelde iade hakkı tanınması lazım. Eğer yapmazlarsa detaylı bilgi verende çıkar eminim ama thh ye başvuru olusturabilirsin.

bende almayı düşünüyorum şuan bu kulaklığı eğer sorunun düzeldi ve hala kullanıyorsan nasıl kulaklık ses ve mic kalitesi felan

bende almayı düşünüyorum şuan bu kulaklığı eğer sorunun düzeldi ve hala kullanıyorsan nasıl kulaklık ses ve mic kalitesi felan
Ürünü garantiye yolladım yenisi ile değiştirdiler , mikrofon ve ses performansı gayet iyi tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,150
Üyeler
173,936
Son üye
Bedoski
Geri