🔥İndirim ASUS ROG DELTA S 1379Tl

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,041
Asus kulaklık almayın

Asus kulaklık almayın
1636038807783.png

Dün asus kulaklık sipariş vermiş olup ürünü kargoda olan bne

Başta çok iyi gibi gelmişti. Ürün ilk çıktığında heyecanla yurt dışından hızlı kargo ile birlikte 2.800tl gibi bir fiyata almıştım. Büyük hata yaptığımı fark ettim ve 1000₺'nin bile bu kulaklık için fazla olduğunu düşünmeye başladım.

Malzeme kalitesi olarak 2 tarafta bulunan plastik parça hiçbir şey yapmadan çatladı ve kırıldı.
Tizler gayet iyi, midler fena değil ve baslar ise iğrenç kalitede.
MQA diye saçma sapan bir teknoloji var. Baya iyi göz boyuyor. Hi-RES adı altında sadece distortion olan kısımları kaldırarak daha temizimsi bir ses verince maalesef yüksek kalite olmuş olmuyor.
Mikrofonu da gürültü önleme olarak mükemmel fakat ses kalitesi ve netliği olarak 400tl bandındaki herhangi bir kulaklık gibi.

Zamanında öneriyordum fakat büyük hata yapıyormuşum. Tavsiye etmiyorum.

Başta çok iyi gibi gelmişti. Ürün ilk çıktığında heyecanla yurt dışından hızlı kargo ile birlikte 2.800tl gibi bir fiyata almıştım. Büyük hata yaptığımı fark ettim ve 1000₺'nin bile bu kulaklık için fazla olduğunu düşünmeye başladım.

Malzeme kalitesi olarak 2 tarafta bulunan plastik parça hiçbir şey yapmadan çatladı ve kırıldı.
MQA diye saçma sapan bir teknoloji var. Baya iyi göz boyuyor. Hi-RES adı altında sadece distortion olan kısımları kaldırarak daha temizimsi bir ses verince maalesef yüksek kalite olmuş olmuyor.
Mikrofonu da gürültü önleme olarak mükemmel fakat ses kalitesi ve netliği olarak 400tl bandındaki herhangi bir kulaklık gibi.

Bende almayı düşünüyordum artık vazgeçtim. Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kulaklık hakkında bilginiz var mı?

Eski bir kulaklık. Fusion 500 ve 700 zamanına göre iyi denilebilirdi fakat bana göre artık alınmaması gereken kulaklıklar arasında.
Önerebileceğiniz wireless kulaklık var mı peki? Hyperx cloud silver kullanıyorum yaklaşık 5 yıl oldu sorun çıkartmaya başladı artık.

Ben Asus Rog strix 2.4 aldım o nasıl hocam. Daha gelmedi ama.

Önerebileceğiniz wireless kulaklık var mı peki? Hyperx cloud silver kullanıyorum yaklaşık 5 yıl oldu sorun çıkartmaya başladı artık.
Deneyimlemediğim kulaklıkları öneremem maalesef. G733 iyi diyorlardı fakat fiyatı epey uçtu sanırım. Bir ara 1400₺ gibi bir şey idi.
Ben Asus Rog strix 2.4 aldım o nasıl hocam. Daha gelmedi ama.
Fikrim yok hocam.

Geri