Neler Yeni

🔥🔥Asus Rog Falchion RX Low Profile Wireless Klavye 4999TL🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Endoshii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz
Low profile bunlar sanırım tepkimesi switchlere göre iyi degil
Bana klavye ve mouse önerisi yapabilir misiniz şuan incelediğim akko modelleri (klavyede) mouse dada razer deathadder v3 pro ve Logitech g pro x superlight 2 arasında kaldım önerilere açığım

Gurkanpiro

80+ Platinum
Bana klavye ve mouse önerisi yapabilir misiniz şuan incelediğim akko modelleri (klavyede) mouse dada razer deathadder v3 pro ve Logitech g pro x superlight 2 arasında kaldım önerilere açığım
Klavye için @freygasm hocamı etiketliyorum mouse için eliniz büyük ve palm tutuyorsunuz dav3 pro sizin için iyi tercih olacaktır

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
selam dostum hala kullanıyor musun şuan sipariş verme kararındayım memnun musun hala ?
Gayet memnunum. Öncekine kül düştü yandı, satıp aynı paraya sıfır tekrar aldım 1 ay oldu olmadı. Malzeme kalitesi kötü diyen arkadaşların klavyeyi kullanmadıkları kesin. Ürün gayet kaliteli. Şarjı çok iyi gidiyor. Halen kullanıyorum bu yazıyı da Rog'tan yazıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Low profile bunlar sanırım tepkimesi switchlere göre iyi degil
Standart 1000HZ dostum 3-5 model harici ne alsan 1000HZ olacak zaten

5k ya red switch 🤔🤔
Fiyat Switch rengine göre mi belirleniyor :ROFLMAO: Switch markasını söyleseniz eyvAllah diyeceğim de kırmızı switch 5K etmez de mavi olsa eder miydi xD. Güldürmeyin

goku010203

80+ Bronze
Gayet memnunum. Öncekine kül düştü yandı, satıp aynı paraya sıfır tekrar aldım 1 ay oldu olmadı. Malzeme kalitesi kötü diyen arkadaşların klavyeyi kullanmadıkları kesin. Ürün gayet kaliteli. Şarjı çok iyi gidiyor. Halen kullanıyorum bu yazıyı da Rog'tan yazıyorum.

Standart 1000HZ dostum 3-5 model harici ne alsan 1000HZ olacak zaten

Fiyat Switch rengine göre mi belirleniyor :ROFLMAO: Switch markasını söyleseniz eyvAllah diyeceğim de kırmızı switch 5K etmez de mavi olsa eder miydi xD. Güldürmeyin
Cahil olduğun burdan belli

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,236
İsim
yusuf ecer

Gurkanpiro

80+ Platinum
yani yalan olmasın yeni yeni öğreniyorum hem sesi hem kalitesi hem görünüşü göze hitap eden bir şey arıyorum önerilerede açığım
cok seçenek var hocam hangi boyut seviyorsunuz hangi switch türünü seviyorsunuz clicky linear tacticle

Endoshii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz
cok seçenek var hocam hangi boyut seviyorsunuz hangi switch türünü seviyorsunuz clicky linear tacticle
clicky sevmiyorum daha çok o tok sesi seviyorum rosewood piano v3 cream yellow vb tkl yada %60 a da okeyim çok büyük sevmiyorum

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Cahil olduğun burdan belli
Aynen kanzi bir tek sen akıllısın. Switch'in basım ömrüne, tepkimesine vs baksan anlayacağım da rengi tamamen zevk meselesi. Boş boş konuşup bir de cahil diyorsun :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,790
Üyeler
164,910
Son üye
emirrrrrr8
Top Bottom