🔥🔥Asus Rog Falchion RX Low Profile Wireless Klavye 4999TL🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tipini beğenmedim pek :D
Diğer rengi seninkiyle aynı
1724157049660.png

Bu mu daha iyi apex pro mini wireless mı

815 TL geri ödemesi var.
hocam çok sağolun, bende azoth almayı düşünüyodum ama asusun geri ödeme kampanyası bitmişti. meğersem yenisini başlatmışlar da haberimiz yok. hiç duyurmuyorlarda, konuya bakıp sizin mesajı görmesem haberim olmuyacak. ürün incehesap da 6500'e düşmüş asus cashback ile 5500 e geliyor. teşekkürler.

hocam çok sağolun, bende azoth almayı düşünüyodum ama asusun geri ödeme kampanyası bitmişti. meğersem yenisini başlatmışlar da haberimiz yok. hiç duyurmuyorlarda, konuya bakıp sizin mesajı görmesem haberim olmuyacak. ürün incehesap da 6500'e düşmüş asus cashback ile 5500 e geliyor. teşekkürler.
Rice ederim hocam hayırlı olsun, diğer ürünlere de bakmakta fayda var. Gladius 3 mouse falan 2k oluyor mesela.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Evet kampanya sayfasından bakabilirsiniz.
Linkte öyle bir sayfa bulunamadı diyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet kampanya sayfasından bakabilirsiniz.
Tamam buldum ama bu asus yazılımı tırt ya ondan dolayı almakta istemiyorum aslında şuan rog klavye mouse var satmayı düşünüyorum gibi

keycapsleri kalitesiz haberiniz olsun.
O eski seri için geçerli. Falchion RX 2024 Ocak'ta çıktı ve eski serisindeki tüm sorunlar çözüldü. Özellikle Keycap'ları baştan tasarlamışlar, eski serideki gibi keycaplarda kırılma - yerinden fırlama gibi bir durumun olma ihtimali yok. Costum klavyeler gibi yağlanmış Switch ve Foam'lı kasa da var. Arkanda 2 sene de Asus garantisi var.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
ürünü 5-6 aydır kullanıyorum. Fabrikasyon olarak Lubed (Yağlanmış) Switch ve Foam döşeli kasa ile geliyor. Hiç abartısız tek şarjla 1,5 ay kullanıyorum. Bu rakamlara 2. el bile yok. Hissiyatı, kalitesi mükemmel

selam dostum hala kullanıyor musun şuan sipariş verme kararındayım memnun musun hala ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri