Transcontinental
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 653
Ayaklarındaki bantları çıkardın mı.kardeşim ben bunu aldım eşofman üstünde hareket ediyo mousepad üstünde hareket etmiyo bu bi bozukluk mu?
Ayaklarındaki bantları çıkardın mı.kardeşim ben bunu aldım eşofman üstünde hareket ediyo mousepad üstünde hareket etmiyo bu bi bozukluk mu?
Hocam bana gelenin ayaklarında bant yoktu sadece dpi tuşunun üzerinde vardı. Ama kutunun emniyet bandi vs takılıydı. Mouse açılmamıstı inceledim her yerini. Normal mi bu durum?Ayaklarındaki bantları çıkardın mı.
Olması lazım. Belki şeffaftır o yüzden görmemişsindir. Ayakların kenarından tırnağınla ufak bir yokla. Çok zorlama sakın.Hocam bana gelenin ayaklarında bant yoktu sadece dpi tuşunun üzerinde vardı. Ama kutunun emniyet bandi vs takılıydı. Mouse açılmamıstı inceledim her yerini. Normal mi bu durum?
Bende de aynı, korkma yani açılmamıştır.Hocam bana gelenin ayaklarında bant yoktu sadece dpi tuşunun üzerinde vardı. Ama kutunun emniyet bandi vs takılıydı. Mouse açılmamıstı inceledim her yerini. Normal mi bu durum?
Benim mousedede bant falan yoktu ama kutu acilmamisti emniyet bandini ben actim.Hocam bana gelenin ayaklarında bant yoktu sadece dpi tuşunun üzerinde vardı. Ama kutunun emniyet bandi vs takılıydı. Mouse açılmamıstı inceledim her yerini. Normal mi bu durum?