Yardım Asus ROG Gladius III RGB Wireless Optik Oyuncu Mouse 1400 TL

cNaiNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Bütçe
1500
Arkadaşlar acil bilgi verirseniz sevinirim bu mousenin herhangi bir sıkıntısı var mı acaba gladius 2 core kullanıcısıyım wireless mouse almak istiyorum bu mouse şuanda 1400 tl çok uygun geldi fiyatı alınır mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse hakkında bilgisi olan birisi var mı?

Son düzenleme:
bu mousenin sensörünün ne olduğunu bilen var mı acaba birde şarj edilebilir pil dediği kendi bataryası mı oluyor

Yerinde olsam Asus Rog Gladius III wireless olanı alırdım. Hatta nays ile ödeme yapıp yüzde 10 da iade alırdım.
Bende 2. versiyonu var o bile çok güzel, 3 bir üst modeli yani 2. versiyondaki hataların giderildiği modeldir.
Aşağıdaki siteden bakıp öyle karar ver. Bence asus. iyi forumlar
KARŞILAŞTIRMA LİNKİ

Yerinde olsam Asus Rog Gladius III wireless olanı alırdım. Hatta nays ile ödeme yapıp yüzde 10 da iade alırdım.
Bende 2. versiyonu var o bile çok güzel, 3 bir üst modeli yani 2. versiyondaki hataların giderildiği modeldir.
Aşağıdaki siteden bakıp öyle karar ver. Bence asus. iyi forumlar
KARŞILAŞTIRMA LİNKİ
Gladius 3 kullanan birisinin yorum yapmasını bekliyorum kullanan kişi ne olduğunu anlatabilir ama bir de fiyat konusunda bu mouse normalde 2500 civarlarında değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum

Gladius 3 kullanan birisinin yorum yapmasını bekliyorum kullanan kişi ne olduğunu anlatabilir ama bir de fiyat konusunda bu mouse normalde 2500 civarlarında değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum
ben gladius 2 wireless kullanıyorum, 3 üst versiyonu hocam. o sebeple yorum yaptım.

bu mousenin sensörünün ne olduğunu bilen var mı acaba birde şarj edilebilir pil dediği kendi bataryası mı oluyor
3370 olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3370 olması lazım
biraz baktım videolarına yedek switchle geliyo ve şarjlı diye biliyorum switchleri de lehime gerek kalmadan çıkarıp takabiliyorsunuz

Güzel mouse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,691
Üyeler
184,479
Son üye
hkn16954
Geri