raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 519
ASUS ROG Harpe Ace Mini Kablosuz Beyaz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
fiyat baya iyimiş![]()
ASUS ROG Harpe Ace Mini Kablosuz Beyaz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Son 1 yılın en düşük fiyatıbu fiyatlarda geziyor zaten sıcak fırsat değil
son 1 ayın en ucuz fiyatı son 1 yılda zaten en düşük 3.384 görmüşbu fiyatlarda geziyor zaten sıcak fırsat değil
Hocam ne biliyorsun aileden şanslı olduklarını belki onlarda çalışıp alıyorbizim gençlerde ne para var maşallah ya ben yıllardır çalışıyorum kirayı faturayı anca yetiştiriyorum burda çizgi film profil resmi acayip takma adlı liseli gençler milyarlarca mal alıyor ulan keşke bizde aileden şanslı olsaydık
hayatın herkese eşit olduğunu kim söyledi ki millet bir öğüne bu parayı gömüyor 5-6 yıl kullanılacak bir mouse için normalbizim gençlerde ne para var maşallah ya ben yıllardır çalışıyorum kirayı faturayı anca yetiştiriyorum burda çizgi film profil resmi acayip takma adlı liseli gençler milyarlarca mal alıyor ulan keşke bizde aileden şanslı olsaydık
Anam babam tek kuruş vermedi aldığım şeylere, ne alaka dostumbizim gençlerde ne para var maşallah ya ben yıllardır çalışıyorum kirayı faturayı anca yetiştiriyorum burda çizgi film profil resmi acayip takma adlı liseli gençler milyarlarca mal alıyor ulan keşke bizde aileden şanslı olsaydık
duyara bak yarma hacı yabizim gençlerde ne para var maşallah ya ben yıllardır çalışıyorum kirayı faturayı anca yetiştiriyorum burda çizgi film profil resmi acayip takma adlı liseli gençler milyarlarca mal alıyor ulan keşke bizde aileden şanslı olsaydık