Neler Yeni

Asus Rog Keris alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saltuk Emir
Öncelikle merhaba. Bir sorum olacaktı, kablosuz oyuncu mouse u bakıyorum, valorant cs tarzı rekabetçi oyunlar için. Pençe tutuşu kullanıyorum. Düşündüğüm mouse Asus rog keris(16000dpi olan). Sizce nasıl, alınır mı? Yoksa başka hangisini tavsiye edersiniz? Bütçem de bu mouse un fiyatı civarlarında.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hyperx Pulsefire Haste Aldım. İtopya mağazasında test ettim hepsini. Gerçekten güzel mouse.

mkeskin0

80+
Hyperx haste tavsiye edebilirim fps oyunları için hafif olması alışınca çok kolaylık sağlar. Asus keris hakkında bir bilgim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saltuk Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hyperx haste tavsiye edebilirim fps oyunları için hafif olması alışınca çok kolaylık sağlar. Asus keris hakkında bir bilgim yok.
Delikli mouselara biraz mesafeliyim, içinin toz/kir toplaması olsun, deliksizler daha iyi geliyor bana

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Asus Keris Wireless'ten hiç memnun kalmadım. Malzeme kalitesi iyi değil, imleç sürekli takılma yapıyor. Sattım kurtuldum.
Cooler Master MM731 tavsiye ederim.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Öncelikle merhaba. Bir sorum olacaktı, kablosuz oyuncu mouse u bakıyorum, valorant cs tarzı rekabetçi oyunlar için. Pençe tutuşu kullanıyorum. Düşündüğüm mouse Asus rog keris(16000dpi olan). Sizce nasıl, alınır mı? Yoksa başka hangisini tavsiye edersiniz? Bütçem de bu mouse un fiyatı civarlarında.
HyperX Pulse Fire veya model o wireless bakabilirsiniz. Model o kullanıyorum şarjı beklediğim kadar iyi değil ama idare ediyor rgb kapalı 2-3 gün gidiyor. Asusda alınabilir

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
hocam bütçenizi bilmiyorum ama rog gladius III aimpoint i çok beğendim ben. iki gün önce şans eseri 1936 tl ye buldum beyaz olan modelini ve hemen aldım 814 tl geri ödemesi var 1100 tl ye geldi ama şu an fiyatları 2.5 k civarında galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
electric blue
Mesaj otomatik birleştirildi:

1100 TL ye kadar gibi
Pençe tutuş tanrısı olarak adlandırılan Xm1r'i öneririm.
Bu da olabilir.

Top Bottom