Neler Yeni

Asus ROG Pugio 2 önerir misiniz??

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle mouselarda bu sensör mantığını anlamam fakat bu PixArt 3335, Öptik sensör ne işe yarar bilgi verebilirmisiniz? Bu mouse u önerir misiniz? (Kablosuz mouse önerilerinizi kayda alırım)

tnatncr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Tuna
Önermem. Kendi düşüncem çok gereksiz pahalı ve ergonomisi çok güzel değil. Steelseries Rival 3 öneririm.

• Hahaha
Reaksiyonlar: PROZ

Zeclas.

80+ Bronze
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle mouselarda bu sensör mantığını anlamam fakat bu PixArt 3335, Öptik sensör ne işe yarar bilgi verebilirmisiniz? Bu mouse u önerir misiniz? (Kablosuz mouse önerilerinizi kayda alırım)
Lazer sensörlü alsan daha iyi fps oyuncusu isen yani bu optik sensör sadece mouse padin üstündeyken algılıyor ama laser belirli bir mesafeye kadar algılayabiliyor

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana kalsa pahalı ama rog fanları sevebilir.
zaten aşırı derecede fanlığım var 100 tl fanlık için ayırabilirim :D kutu içeriğinden değiştirilebilir tuşların ve yedek tuşlar çıkıyormuş onu sevdim çünkü şuan mousemda bazen 1 tık yerine 2 tık basıyor çok sinir ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lazer sensörlü alsan daha iyi fps oyuncusu isen yani bu optik sensör sadece mouse padin üstündeyken algılıyor ama laser belirli bir mesafeye kadar algılayabiliyor
fps amatör olarak oynuyorum ama mouse u aşırı hassas kullanan biriyim fortnite falan oynuyorum

Zeclas.

80+ Bronze
zaten aşırı derecede fanlığım var 100 TL fanlık için ayırabilirim :D kutu içeriğinden değiştirilebilir tuşların ve yedek tuşlar çıkıyormuş onu sevdim çünkü şuan mousemda bazen 1 tık yerine 2 tık basıyor çok sinir ediyor

fps amatör olarak oynuyorum ama mouse u aşırı hassas kullanan biriyim fortnite falan oynuyorum
Laser öneriyorum ama istersen bunu alabilirsin sana kalmış yine bununlada iyi oynarsın fakat laserdeki performansı alamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Laser öneriyorum ama istersen bunu alabilirsin sana kalmış yine bununlada iyi oynarsın fakat laserdeki performansı alamazsın
şimdi laser daha soft bir dönüş sağlar mı fortnite da falan çünkü 1 saniyede yapıyı bitirmem lazım :D eğerki öyleyse onlara bakabilirim ama kablosuz olsun deli ediyor kablo

Zeclas.

80+ Bronze
şimdi laser daha soft bir dönüş sağlar mı fortnite da falan çünkü 1 saniyede yapıyı bitirmem lazım :D eğerki öyleyse onlara bakabilirim ama kablosuz olsun deli ediyor kablo
Soft dönüş hakkında tam ne belirttiğinizi anlamadım ama mesela alanın yetmedi diyelim mousepadde hemen az çekip yapına devam edebilirsin sonuçta 360 90 atman lazım çokca bazen alan yetmeyebiliyor bunun için çok avantajlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Soft dönüş hakkında tam ne belirttiğinizi anlamadım ama mesela alanın yetmedi diyelim mousepadde hemen az çekip yapına devam edebilirsin sonuçta 360 90 atman lazım çokca bazen alan yetmeyebiliyor bunun için çok avantajlı
ya şöyle soft dönüş derken mesela bi space attığımda mousepad den çıkmadan tam tur dönüp altıma merdiven çakma bunu sağlaması lazım mouse un bazen mouse elimden kayıyor tuşların yerleri kötü olduğu için yapıyı değiştiremiyorum falan ben çok anlamam mouselardan eğerki güzel derseniz düşüneceğim bunu amatör olarak fps sürekli fornite oynuyorum önerir misiniz??

Zeclas.

80+ Bronze
ya şöyle soft dönüş derken mesela bi space attığımda mousepad den çıkmadan tam tur dönüp altıma merdiven çakma bunu sağlaması lazım mouse un bazen mouse elimden kayıyor tuşların yerleri kötü olduğu için yapıyı değiştiremiyorum falan ben çok anlamam mouselardan eğerki güzel derseniz düşüneceğim bunu amatör olarak fps sürekli fornite oynuyorum önerir misiniz??
Diğer oyunları oynasaydın optikte alabilirdin ama Fortnite çok fazla mouse oynatman alan 180 90 sürekli olarak mouseyle hareket ediyorsun o yüzden laser mouselere bakmanda fayda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Diğer oyunları oynasaydın optikte alabilirdin ama Fortnite çok fazla mouse oynatman alan 180 90 sürekli olarak mouseyle hareket ediyorsun o yüzden laser mouselere bakmanda fayda var
tamamdır öneriniz için sağolun iyi akşamlar :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Sensörü fiyatına göre düşük sayılır ama ROG'cuysanız alınabilir.

Sensörü fiyatına göre düşük sayılır ama ROG'cuysanız alınabilir.
Yanlış bakmışım sensörü 3335'miş alınabilir o zaman.

Barido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Örs
Lazer sensörlü mouse link i atarmısın

Top Bottom