PolatAlemdar06
80+ Bronze
alınır mı sizce
pençe şeklinde tutuyorum
fps oyunu oynuyorum gecikmesi fazla olur mu
alınır hocam sıkıntı yaşamazsınız
alınır mı sizce
pençe şeklinde tutuyorum
ben aldım iade ettim çok alçak bir mouse elim mousepad e sürtüyordu elin küçükse iyi olabilir güzel mouse
alınır mı sizce
pençe şeklinde tutuyorum
kablosuz bağlantıda gecikme çok oluyor mu hocamben aldım iade ettim çok alçak bir mouse elim mousepad e sürtüyordu elin küçükse iyi olabilir güzel mouse
gecikme yok ama alçak mouse başka bir sıkıntısı yokkablosuz bağlantıda gecikme çok oluyor mu hocam
x7 kullananlar bu mouse a alışabilir mi büyük bir mousegecikme yok ama alçak mouse başka bir sıkıntısı yok
bende şuan g300s var memnun değilim geçersem çok sorun yaşamam diye düşünüyorumgecikme yok ama alçak mouse başka bir sıkıntısı yok
Alışılabilir diye düşünüyorum. Tuğla gibi bir fareden Pugio II'ye geçince daha da rahatlayabilirisiniz. Hem kablosuz rahatlığı hem de ağırlık avantajı var.x7 kullananlar bu mouse a alışabilir mi büyük bir mouse
dm gelebilir misiniz acaba?Alışılabilir diye düşünüyorum. Tuğla gibi bir fareden Pugio II'ye geçince daha da rahatlayabilirisiniz. Hem kablosuz rahatlığı hem de ağırlık avantajı var.
Pugio II dışında Razer Basilisk X Hyperspeed önerebilirim. Daha iyi bir tercih olabilir sizin için. Basilisk X Hyperspeed, gövde yapısı itibari ile sizin farenizle benzer yapıya sahip. Pugio II gibi o da kablosuz fakat pil ile çalışıyor. Fiyat olarak da Pugio II'den daha ucuza bulunabiliyor.