Neler Yeni

ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse

Spoidy

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Orhan Yasin Cansoy
Bence alınabilir. Yakın bir arkadaşım kullanıyor(palm) ve memnun. Ben de temelde palm tutuşuna sahip biri olarak aşırı bir rahatlık hissedemedim Pugio II kullanırken. Claw tutuş bu farede daha iyi bir konfor sunabilir belki.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

Spoidy

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Orhan Yasin Cansoy
x7 kullananlar bu mouse a alışabilir mi büyük bir mouse
Alışılabilir diye düşünüyorum. Tuğla gibi bir fareden Pugio II'ye geçince daha da rahatlayabilirisiniz. Hem kablosuz rahatlığı hem de ağırlık avantajı var.
Pugio II dışında Razer Basilisk X Hyperspeed önerebilirim. Daha iyi bir tercih olabilir sizin için. Basilisk X Hyperspeed, gövde yapısı itibari ile sizin farenizle benzer yapıya sahip. Pugio II gibi o da kablosuz fakat pil ile çalışıyor. Fiyat olarak da Pugio II'den daha ucuza bulunabiliyor.

Belek

80+
Alışılabilir diye düşünüyorum. Tuğla gibi bir fareden Pugio II'ye geçince daha da rahatlayabilirisiniz. Hem kablosuz rahatlığı hem de ağırlık avantajı var.
Pugio II dışında Razer Basilisk X Hyperspeed önerebilirim. Daha iyi bir tercih olabilir sizin için. Basilisk X Hyperspeed, gövde yapısı itibari ile sizin farenizle benzer yapıya sahip. Pugio II gibi o da kablosuz fakat pil ile çalışıyor. Fiyat olarak da Pugio II'den daha ucuza bulunabiliyor.
dm gelebilir misiniz acaba?

Top Bottom