Neler Yeni

🔥🔥Asus ROG RTX 4060 Laptop 34K🔥🔥

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Laptop alıonuz zaten alırken kazıklanmayı kabul ediyorsunuz 5-10 fazla koymaz zaten 10-15 fazladan veriyon alırken. Şaka maka piyasa ölü
Bu laptop o kadar pahalı değil bu bir. İkincisi de laptop gerekiyorsa bize, bizim ne suçumuz var.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu laptop o kadar pahalı değil bu bir. İkincisi de laptop gerekiyorsa bize, bizim ne suçumuz var.
Size suçlu mu dedim? Ayrıca pahalı. Masaüstünde 3060Ti pc alsan 17' ye 5' e de ekran alsan 4' e de set dizsen 25-26' ya geliyor ve daha guclu ve az sorunlu. Taşıma maliyetine 10k falan veriyosun yaklasık. Çoğu kişi laptop' u alıp masaya koyup oraya kuruluyor zaten. He gerçekten işi olan varsa yapacak bir şey yok ama mesela 25k ya masaüstü dizip 10k ya 5825u falan işlemci tabanlı tüm işlerinizi de yapabilir üstüne daha az sorunlu ve upgrade imkanı olan bir sisteme sahip olabilirsiniz..

Ama universite ortamında 3d cuda falan kullanacak adamın alternatifi yok zaten

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Size suçlu mu dedim? Ayrıca pahalı. Masaüstünde 3060Ti pc alsan 17' ye 5' e de ekran alsan 4' e de set dizsen 25-26' ya geliyor ve daha guclu ve az sorunlu. Taşıma maliyetine 10k falan veriyosun yaklasık. Çoğu kişi laptop' u alıp masaya koyup oraya kuruluyor zaten. He gerçekten işi olan varsa yapacak bir şey yok ama mesela 25k ya masaüstü dizip 10k ya 5825u falan işlemci tabanlı tüm işlerinizi de yapabilir üstüne daha az sorunlu ve upgrade imkanı olan bir sisteme sahip olabilirsiniz..

Ama universite ortamında 3d cuda falan kullanacak adamın alternatifi yok zaten
Aha işte o son cümle ben. 😊

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Batarya düşmesi sorunu yaşayabilirsiniz. Normalde aynı tüketime sahip üst versiyonları 330 W adaptör ile geliyor. Bu ise 280W.

1677931034574.png

1677931047198.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim durumuma düşmezsiniz umarım.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Laptop alıonuz zaten alırken kazıklanmayı kabul ediyorsunuz 5-10 fazla koymaz zaten 10-15 fazladan veriyon alırken.
Her türlü laptopa fazla para verilir. Verilmesi gerekir. Taşınabilirlik her şeydir. İster dışarıda, ister ev içersinde, ister elektik gittikten sonra masanın üstünde.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kazıklanma degıl bu kasanı sırtlayıp uni kampusune goturmek istersen sen bilirsin
Zeki olmamanın sonucları bana bu cevabı yazman sanırım. Durumu acıkladım zaten. Şartlar ne gerektiriyor ise. Son satırlarımda açıkladım

serwintes

80+ Gold
Zeki olmamanın sonucları bana bu cevabı yazman sanırım. Durumu acıkladım zaten. Şartlar ne gerektiriyor ise. Son satırlarımda açıkladım
ben hangi mesajına alıntı uapmısım once Bi ona bak sen

sonradan yazmıs sın

konu yukseldıgı ıcın mesajım yeni gonderılmıs gibi duruyor

Furkanozr

80+ Silver
Batarya düşmesi sorunu yaşayabilirsiniz. Normalde aynı tüketime sahip üst versiyonları 330 W adaptör ile geliyor. Bu ise 280W.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Benim durumuma düşmezsiniz umarım.

Bu laptop mühendislerinin 330w yerine Türkiye veya bazı ülkelere 280w tercih etmelerinin mantıklı bir sebebi varmı acaba

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bu laptop mühendislerinin 330w yerine Türkiye veya bazı ülkelere 280w tercih etmelerinin mantıklı bir sebebi varmı acaba
Adaptör wattı arttıkça maliyet katlanarak artıyor. Bizim gibi düşük bütçeli ülkelerde f/p değerini korumak için adaptörden kısıyorlar diye düşünüyorum.

Top Bottom