ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme gaming gecesinde 14 ya çektim sizce nasıl

Reaksiyon skoru
73
dostlar incehesapda tesadüfen gördüm bu fiyata bende de corsair var fanları ses yapıyodu bunu çektim inşallah üzmez sizce nasıl sanırım stokda kalmamış artık

dostlar incehesapda tesadüfen gördüm bu fiyata bende de corsair var fanları ses yapıyodu bunu çektim inşallah üzmez sizce nasıl sanırım stokda kalmamış artık
Güzel fiyat. Hayırlı olsun. Normal seride pompa dehset sesli bunda böyle değil diyorlardı.

Pahalı bence tryx falan alsaydın veya lianli yeni çıkanı

Güzel fiyat. Hayırlı olsun. Normal seride pompa dehset sesli bunda böyle değil diyorlardı.
inşallah öyle bişey çıkmaz corsair capelix xt modelinde de yüksek devre alınca hafif vızıltı duyuluyor fanlar ses yapmaya başlamasa hiç değiştirmicektim yağladım olmadı malesef yoksa memnundum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı bence tryx falan alsaydın veya lianli yeni çıkanı
21k dan aşşağı bulamadım ona bakmıştım çokta güzel aslında buda 16 lara iniyodu 14 ü görünce 3 taksit aldım

14900k olunca bu soğutucular bile kesmicek biliyorumda bakalım

inşallah öyle bişey çıkmaz corsair capelix xt modelinde de yüksek devre alınca hafif vızıltı duyuluyor fanlar ses yapmaya başlamasa hiç değiştirmicektim yağladım olmadı malesef yoksa memnundum

21k dan aşşağı bulamadım ona bakmıştım çokta güzel aslında buda 16 lara iniyodu 14 ü görünce 3 taksit aldım

Fanlar değilde pompa sorunlu. Tam rpmde 2 3 metreden duyuluyor. Extremede nasildir bilmiyorum.

Hayırlı olsun hocam tipi güzel öyle ahım şahım soğutması yok bence ama

Fanlar değilde pompa sorunlu. Tam rpmde 2 3 metreden duyuluyor. Extremede nasildir bilmiyorum.
direk iade ederim hocam hiç çekemem vallahi çok sıkıntı o durum zaten işlemci hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum çok zıplıcağını sanmıyorum ama pompa sesi duyarsam anında iade

Hayırlı olsun hocam tipi güzel öyle ahım şahım soğutması yok bence ama
bencede yok şuan bendeki soğutucu bile ondan iyi olabilir hatta hocam corsair baya kaliteli 14 k ya düşmesede asla almazdım kendiminkini satıyorum farkı kapatırım

Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,858
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri