🔥İndirim Asus ROG-STRIX-1000G-AURA POWER SUPPLY 8.369TL

Alpha45

80+
Reaksiyon skoru
100
Son bir yılın en düşük fiyatı, A tier bir güç kaynağı ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.

Kaynak: yusuf7878 hocam

PSU görünür yerde olan bir kasanız varsa ve aşırı şekilci biriyseniz belki ama onun dışında çok pahalı fiyat.

Son bir yılın en düşük fiyatı, A tier bir güç kaynağı ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.

Kaynak: yusuf7878 hocam
Fiyatı güzel ömürlük arayana birebir 10 yıl garantisi var daha nolsun.

PSU görünür yerde olan bir kasanız varsa ve aşırı şekilci biriyseniz belki ama onun dışında çok pahalı fiyat.
Hiç de pahalı değil. Hatta bayağı ucuz. Olayı görünüş değil zaten. Ki zaten PSU gözüken kasalar 10 yıl öncesinde kaldı. Tek tük varlar artık. Kimse görünüş için almıyor.

Son düzenleme:
thor modeli olsa bela olurdu buda gayet iyi ama bana tuzlu geliyor

Hiç de pahalı değil. Hatta bayağı ucuz. Olayı görünüş değil zaten. Ki zaten PSU gözüken kasalar 10 yıl öncesinde kaldı. Tek tük varlar artık. Kimse görünüş için almıyor.
Aynı markanın en üst segment ROG kasasında PSU kısmı görünüyor, tam da bu amaçla ona göre yapılıyor zaten bu PSU'ların aydınlatması vs, kimse görseline bakmıyorsa ASUS niye ışıklı yapıyor bu psu'yu, biraz mantıklı düşünelim öncelikle :)
Ek olarak benzer paralara daha iyi, A+ Tier PSU'lar mevcut. Neyini abarttığınızı anlayamadım. Kaliteli bir PSU, kötü değil, alınmaz da demiyorum tabi estetik olarak düşünen biri kaçırmamalı ama bu senaryo dışında bu kadar yüksek bütçelerde halihazırda almışken ben A değil A+ alırdım. Kısaca karşılaştırma özeti şu şekilde: "Işıklı A Tier" vs "Işıksız A+ Tier"

Aynı markanın en üst segment ROG kasasında PSU kısmı görünüyor, tam da bu amaçla ona göre yapılıyor zaten bu PSU'ların aydınlatması vs, kimse görseline bakmıyorsa ASUS niye ışıklı yapıyor bu psu'yu, biraz mantıklı düşünelim öncelikle :)
Ek olarak benzer paralara daha iyi, A+ Tier PSU'lar mevcut. Neyini abarttığınızı anlayamadım. Kaliteli bir PSU, kötü değil, alınmaz da demiyorum tabi estetik olarak düşünen biri kaçırmamalı ama bu senaryo dışında bu kadar yüksek bütçelerde halihazırda almışken ben A değil A+ alırdım. Kısaca karşılaştırma özeti şu şekilde: "Işıklı A Tier" vs "Işıksız A+ Tier"
Aynı fiyatta gerçekten A+ seviyesinde nerede mevcut? Varsa link atar mısınız? Bu ses seviyesi ve elektriksel performansa sahip A+ bir güç kaynağını görebilmeyi isterdim. Mesajımda da belirttim: Bu modeller artık tek tük bulunuyor. Piyasadaki kasaların %90’ında böyle PSU’ların göründüğü kısım yok. Şimdiye kadar kimsenin görünüş için PSU aldığını da görmedim. Sadece Hyperion alanlarda denk geldim, o da AURA için değil; Thor modelleri için tercih ediliyordu.

Thermaltake Toughpower GF3’ü örnek gösterecekseniz hiç zahmet etmeyin. Çünkü A+ bir güç kaynağı değil. Ses performansı kötü, transient response daha da kötü. Hatta ses performansı o segmentteki en kötülerinden. Tam yükte 50 desibele çıkmak nedir? AURA varken GF3 almanın hiçbir mantığı yok. Belki sadece kasa uzunluğu olabilir. Bunun dışında anlamsız. SPL’nin buna nasıl A+ verdiğini de anlamıyorum. Büyük ihtimalle listede yanlış konumlandırılmış tier’lerden birisi daha.

Son düzenleme:
Hocam daha uyguna ışıksız A+ Tier önerir misin link atarak?

Aynı fiyatta gerçekten A+ seviyesinde nerede mevcut? Varsa link atar mısınız? Bu ses seviyesi ve elektriksel performansa sahip A+ bir güç kaynağını görebilmeyi isterdim. Mesajımda da belirttim: Bu modeller artık tek tük bulunuyor. Piyasadaki kasaların %90’ında böyle PSU’ların göründüğü kısım yok. Şimdiye kadar kimsenin görünüş için PSU aldığını da görmedim. Sadece Hyperion alanlarda denk geldim, o da AURA için değil; Thor modelleri için tercih ediliyordu.

Thermaltake Toughpower GF3’ü örnek gösterecekseniz hiç zahmet etmeyin. Çünkü A+ bir güç kaynağı değil. Ses performansı kötü, transient response daha da kötü. AURA varken GF3 almanın hiçbir mantığı yok. SPL’nin buna nasıl A+ verdiğini de anlamıyorum. Büyük ihtimalle listede yanlış konumlandırılmış tier’lerden birisi daha.
Aklıma ilk gelen RM1000x örneğin, indirimlerle bundan çok da farkı olmayan fiyatlara gayet alınıyordu. Güncel olarak stoklarda yokmuş henüz gördüm, ara ara gelip gelip biten bir model, örneğin kendi kullandığım RM850x'i de zamanında bu şekilde güzel bir fiyata alabilmiştim 7 bandında.
0 ses, japon kapasitörlü, tam bir A+ PSU'dur, ha güncel olarak stokta olmadığına göre ne anlamı var diyebilirsiniz, haklısınız o da benim gözümden kaçmış diyelim. Bu senaryoda konudaki PSU tabiiki alması mantıklı bir noktaya gelmiş oluyor beklemek istemeyen biri için, yılbaşı öncesinde olduğumuzu da göz önüne alınca, evet haklısınız alınırmış yani :)

bence bu daha iyi.
atx 3.1 ve gen 5.1 var. Ayrıca plat seviyesinde bir psu diye biliyorum
Değil.

En basitinden şu şekilde vereyim:

1765444282464.webp

1765444346701.webp

1765444357021.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,709