Neler Yeni

ASUS ROG STRİX 4000 SERİ LAPTOP SORUNLARI ALMADAN OKUYUN

trss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tıraş
Asus Rog Strix 4090 18 inch laptop satın aldı arkadaşım lakin cihaz geldikten sonra ekranında ışık sızması olduğunu gördü bu yüzden iade etmek zorunda kaldı.Ertesi Gün ben vatan bilgisayardan Asus Rog Strix 4060 16 inch modelini satın aldım fakat eve geldiğimde gördümki laptopta çok kötü bir şekilde cızırtı sesi çıkıyor 6 saatlik uğraş sonucu vatan bilgisayara iade ettim.Daha sonra Aynı Bilgisayarın 18 inch 4070 modelini satın aldım lakin bu bilgisayardada ışık sızması muazzam derecede var Siyah ekranda sol üst köşede sarı ışık sızıyor resmen Sanırım ilk üretilen Asus Rog Strix serilerinin hepsi sorunlu 3 tane laptop aldık hepsinde bir problem şansımız yok diycem ama bütün ürenlerde mi problem olur farklı farklı satıcılardan satın almamıza rağmen.Biz yandık laptop almaktan soğuduk sizler yanmayın dostlarım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Asus Rog Strix 4090 18 inch laptop satın aldı arkadaşım lakin cihaz geldikten sonra ekranında ışık sızması olduğunu gördü bu yüzden iade etmek zorunda kaldı.Ertesi Gün ben vatan bilgisayardan Asus Rog Strix 4060 16 inch modelini satın aldım fakat eve geldiğimde gördümki laptopta çok kötü bir şekilde cızırtı sesi çıkıyor 6 saatlik uğraş sonucu vatan bilgisayara iade ettim.Daha sonra Aynı Bilgisayarın 18 inch 4070 modelini satın aldım lakin bu bilgisayardada ışık sızması muazzam derecede var Siyah ekranda sol üst köşede sarı ışık sızıyor resmen Sanırım ilk üretilen Asus Rog Strix serilerinin hepsi sorunlu 3 tane laptop aldık hepsinde bir problem şansımız yok diycem ama bütün ürenlerde mi problem olur farklı farklı satıcılardan satın almamıza rağmen.Biz yandık laptop almaktan soğuduk sizler yanmayın dostlarım
Laptop almayı düşünüyorum bütçe 20.000 civarı HP Victus önerdiler. Bu konularda bilgin varsa öneri alabilirim kardeşim

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Laptop almayı düşünüyorum bütçe 20.000 civarı HP Victus önerdiler. Bu konularda bilgin varsa öneri alabilirim kardeşim
Hp victus ve pavilion serisi çok önermem iç aksamlar çok kaliteli değil

trss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan tıraş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu bilgisayar 3 gündür gece 22:00 sabah 06:00 saatleri arasında 22.500 e düşüyor bence değerlendirilebilir

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
paran var ama mutluluğu satın alamıyosun hayat işte. teşekkürler bilgilendirme için :D

QRuder

80+ Silver
ekran kalite farkı olsa da ,fiyat ve performans olarak HP karşısınca cırt
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse konuya farklı şeyler yazmayalım laptop önerisi isteyen arkadaş yeni konu açabilirsin.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
12.nesil i5 varken neden r5 6. nesil alır ki bi insan
hp yerine lenovo tercih etmek için, öyle bi demişsin ki sanki uçurum var lafı edilmeyecek fark bana göre

Top Bottom