Atılan siteden dostumDostum rog 3060ı nerden buldun?
Atılan siteden dostumDostum rog 3060ı nerden buldun?
İnşallah sağ salim ulaşsın foto, sıcaklık,FPS paylaşıcamkart gelince yorumlarını bekliyoruz dostum
https://www.depopark.com/ASUS-RTX30...GDDR6-192bit-HDMI-DP-PCIe-16X-v4-0-purn-59273 bu muydu?Atılan siteden dostum
Aynen 1 adet stoga soktular zaten havale ile aldım 8300 e geldi (8900 e 5700xt satmıştım Nvidia geçmek istiyordum zaten)
bende 5600xt yi aldım merak eden arkadaşlar olursa gelince paylaşırım.Aynen 1 adet stoga soktular zaten havale ile aldım 8300 e geldi (8900 e 5700xt satmıştım Nvidia geçmek istiyordum zaten)
Hayırlı olsun dostum şu dönem için çok güzel fiyat bence umarım ikimizede sağ salim ulaşırbende 5600xt yi aldım merak eden arkadaşlar olursa gelince paylaşırım.
gerçekten fiyatlar çok saçma ancak 2. eli 7k dan başlayan karta göre uygun geldi bana bayavay be bu kartı 2699 TL 'ye almıştım gaming gecesinde şimdi 7k ya teklif geliyor letgo'dan Şaka maka 10 numara 1080p kartı. Çok sessiz çok estetik ve çok serin bir kart bu arada. Yük altında daha 52 dereceyi geçmedi ortalama 48-51 derece arasında oluyor ^^
evet 5600 XT arayanlar için sıfır fiyatı güzelmiş ama hala çok pahalı bu kartın ederi orijinal olarak 4-4.5k dır. Ama malum böyle zor bir zamanda normal fiyatı Alanlara şimdiden hayırlı olsungerçekten fiyatlar çok saçma ancak 2. eli 7k dan başlayan karta göre uygun geldi bana baya