Neler Yeni

Asus Rog strix B550-A A-RGB desteği var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tolga Gönültaş
Dostlar bu kartı satın alacağım fakat A-RGB desteği varmı yokmu araştırdım fakat bilgi bulamadım varsa hangi soket ?

CANAKBAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Akbal
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

AYNI KART I KULLANIYORUM 2 ADET RGB 1 ADET ARGB BULUNMAKTADIR​

ADRESLENEBİLİR GEN 2 RGB BAŞLIK​

ROG Strix B550-F Gaming'in adreslenebilir Gen 2 RGB başlıkları, ikinci nesil adreslenebilir RGB cihazlardaki LED sayısını tespit edebiliyor, böylece belirli cihazlara özel aydınlatma efektlerini yazılım ile otomatik olarak ayarlama olanağı sunuyor. Yeni başlıklar, mevcut Aura RGB ekipmanlarıyla geriye dönük uyum da sağlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tolga Gönültaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AYNI KART I KULLANIYORUM 2 ADET RGB 1 ADET ARGB BULUNMAKTADIR​

ADRESLENEBİLİR GEN 2 RGB BAŞLIK​

ROG Strix B550-F Gaming'in adreslenebilir Gen 2 RGB başlıkları, ikinci nesil adreslenebilir RGB cihazlardaki LED sayısını tespit edebiliyor, böylece belirli cihazlara özel aydınlatma efektlerini yazılım ile otomatik olarak ayarlama olanağı sunuyor. Yeni başlıklar, mevcut Aura RGB ekipmanlarıyla geriye dönük uyum da sağlıyor.
Cevap için teşekkürler hocam peki anakart üzerin de ne yaziyor yani tam olarak nerede Argb girişi ? Palit gamerock 4080 aldım şu an ki kartımda A-RGB olmadığı için kontrol edemiyorum bu kartı düşünüyorum

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Cevap için teşekkürler hocam peki anakart üzerin de ne yaziyor yani tam olarak nerede Argb girişi ? Palit gamerock 4080 aldım şu an ki kartımda A-RGB olmadığı için kontrol edemiyorum bu kartı düşünüyorum
Hocam uygulamasi ile renk degistirebiliyorsunuz ekran kartlarindaki rgb leri rgb portlarina takilmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tolga Gönültaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uygulamasi ile renk degistirebiliyorsunuz ekran kartlarindaki rgb leri rgb portlarina takilmiyor.
Thunder master uygulamasını indirdim kartı görmedi hocam niyeyse kutu içeriğinden RGB için kablo çıktı şu şekilde ama bağlantı yapamadım haliyle renkleri de kontrol edemiyorum

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    1.3 MB · Hit: 36
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,397
Üyeler
165,351
Son üye