Neler Yeni

Asus rog strix g15 2022

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğukan Kılınç
Aşağıda linkini paylaştığım modeli açıkçası çok beğendim ama yeterli bi inceleme bulamadım o yüzden buraya sorma gereği duydum bu bilgisayar hakkında bildiğiniz bilgileri vb ne varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Ürün link:
Video link:
Ayrıca daha sonrasında bu videoya denk geldim aldığı fps 5800h lı modelin bile çokça altında kalıyor ve videoda birkaç farklı sorundan daha bahsediyor bu beni biraz şüpheye düşürdü açıkçası fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
bana gösterişli olduğu için gereksiz pahalı gibi geldi sanki ama dış görünüşü gerçekten güzelmiş

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Karşılaştırma bana eşit değil gibi geldi, aynı sahnelerde test edilmemişler gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğukan Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana gösterişli olduğu için gereksiz pahalı gibi geldi sanki ama dış görünüşü gerçekten güzelmiş
Ddr5 ve 140w 3060 olan 30k altı bi bunu bi de acer modelini buldum o da 26k idi ama onun incelemelerine baktığımda panel kalitesi hiç göze hitap etmiyodu ve gördüğüm bikaç yorumda 90+ derece sıcaklıklara sıklıkla çıktığını yazmışlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karşılaştırma bana eşit değil gibi geldi, aynı sahnelerde test edilmemişler gibi duruyor.
Sadece fps farkı değil aslında sorun o belki de tek kanal ram olmasından dolayıdır ama videoda bağlantı sorunu ve ekran kartının 115w ın üstüne çıkmaması gibi sorunlardan da bahsetmiş

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Tek kanal ram var. Ben olsam ya acer yada monster alırdım. Ama görünüşü gerçekten güzel.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Ddr5 ve 140w 3060 olan 30k altı bi bunu bi de acer modelini buldum o da 26k idi ama onun incelemelerine baktığımda panel kalitesi hiç göze hitap etmiyodu ve gördüğüm bikaç yorumda 90+ derece sıcaklıklara sıklıkla çıktığını yazmışlardı

Sadece fps farkı değil aslında sorun o belki de tek kanal ram olmasından dolayıdır ama videoda bağlantı sorunu ve ekran kartının 115w ın üstüne çıkmaması gibi sorunlardan da bahsetmiş
90 harbiden çok kanka benim masaüstüde 90 ı görüyor ama laptop için sıkıntı bu arada zonguldaklımısın

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Aşağıda linkini paylaştığım modeli açıkçası çok beğendim ama yeterli bi inceleme bulamadım o yüzden buraya sorma gereği duydum bu bilgisayar hakkında bildiğiniz bilgileri vb ne varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Ürün link:
Video link:
Ayrıca daha sonrasında bu videoya denk geldim aldığı fps 5800h lı modelin bile çokça altında kalıyor ve videoda birkaç farklı sorundan daha bahsediyor bu beni biraz şüpheye düşürdü açıkçası fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Isınma dertleri bitmeyen bir model, Ama yine de piyasada daha güçlü 3060 yok.

kartının 115w ın üstüne çıkmaması gibi sorunlardan da bahsetmiş
İşlemciye asılan oyun oynamazsanız 140w görüyor.

Yine de oyun için 3060 a bu kadar para vermezdim.

Top Bottom