Neler Yeni

Asus Rog Strix Go 2.4 2799 TL

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet 2699 tl iken açılmıştı konu 1 hafta once yaklaşık, sonra gene 3000 bin olup bu fiyata düştü. O yüzden attım.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
bu kulaklığın hoporlor çapı 40mm oyunlarda iyi ses kasabiliyormusun ?
Kasılıyo gayet ama Armoury Createden ekolayzer ayarı yapman lazım, uygulamada seçenek olarak sunulmuş istersen özelleştire de bilirsin.Rampage Paladinden geçtim, onun sürücüleri 50mm ama Rog'un ses kalitesi daha iyi.Padleri daha küçük olduğu için kulak boyutun büyükse tam içine almayabilir kulak kepçesini. Benim kulaklarım normal boyutta ve dışarda kalmıyor kulaklarım. Rampage Paladinden de rahat ayrıca.

Artarof

80+ Bronze
Evet 2699 TL iken açılmıştı konu 1 hafta once yaklaşık, sonra gene 3000 bin olup bu fiyata düştü. O yüzden attım.
Bende vardı, 1 yıla derileri soyulama başladı ve boy ayarlama kısımları çatladı. Normalde çok dikkatli kullanırım ekipmanlarımı. Neyse 2. senede artık tamamen soyuldu derileri, hem üst taraf, hem kulağa gelen taraflar. Bir de içinin kumaşı da çıktı. Kulaklık bu nasıl olabilir anlamadım yani sadece kafamın üstünde dururken böyle oldu yani. Çalışmasında sesinde ve şarjında bir problem yaşamadım, yedek parçaları olsa yaptırır hala kullanırdım. 2020 yaz ayında almıştım. Şuan da ise Asus Rog Delta S Wireless kullanmaktayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
Bende vardı, 1 yıla derileri soyulama başladı ve boy ayarlama kısımları çatladı. Normalde çok dikkatli kullanırım ekipmanlarımı. Neyse 2. senede artık tamamen soyuldu derileri, hem üst taraf, hem kulağa gelen taraflar. Bir de içinin kumaşı da çıktı. Kulaklık bu nasıl olabilir anlamadım yani sadece kafamın üstünde dururken böyle oldu yani. Çalışmasında sesinde ve şarjında bir problem yaşamadım, yedek parçaları olsa yaptırır hala kullanırdım. 2020 yaz ayında almıştım. Şuan da ise Asus Rog Delta S Wireless kullanmaktayım.
Allah Allah, 1 seneye soyulur mu acaba benimki de? Sağlam da duruyor gayet.

Can...

80+ Platinum

Artarof

80+ Bronze
Buna çöplük de demessin ya haci
Benimkinin son halini atayım, çöp bile daha iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amacım valla kötülemek değil, ama daha önce aynı modeli kullanan kişiler ile aynı şeyi yaşamışım. Hatta 2 hafta önce konuşmuştum ss bile atarım :D. O yüzden GENE Asusun kulaklığını aldım, mecbur her şey asus olduğundan seti bozmak istemedim.

Darkone22

80+ Bronze
Ben arkadaşımla beraber hyperx almıştım DTS . 1.5 sene oldu benim hala aldığım gün gibi dururken onun kulaklığı sizin anlattiginiz aynı şeyleri yaşadı. Bence dikkat etmeden kullanıyorsunuz. Yani bende ki kulaklik soyulması onun ki soyuldu. Evine gittigimde açıkçası pek titiz de görmedim. Bu arada kulaklığı kullanma ortalmasini alırsak ondan en az 2 ay daha fazla kullanmisimdir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Artarof

80+ Bronze
Asus'un marka altında sattığı çöplük ürünlerin hatti hesabı yok. Nasıl durduğuna bakmayın.
a9e41fa0-776d-42ed-8406-31c9b0f81c72.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben arkadaşımla beraber hyperx almıştım DTS . 1.5 sene oldu benim hala aldığım gün gibi dururken onun kulaklığı sizin anlattiginiz aynı şeyleri yaşadı. Bence dikkat etmeden kullanıyorsunuz. Yani bende ki kulaklik soyulması onun ki soyuldu. Evine gittigimde açıkçası pek titiz de görmedim. Bu arada kulaklığı kullanma ortalmasini alırsak ondan en az 2 ay daha fazla kullanmisimdir.
Hayır ben gerçekten de titizlik ile ve özenle kullandım kulaklığımı, ama eninde sonunda deri pedli kulaklıkların sonu böyle oluyor maalesef. Kırılma yerlerine gelince kronik olduğunu düşünüyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Prmy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,737
Üyeler
167,882
Son üye
hakanolgor