Neler Yeni

Asus Rog Strix Go 2.4 2799 TL

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
FPS oyunlarında iyi ses kasabiliyor musun? Ve dip ses sorunu var mı?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıcaktım vazgeçtim malzeme kalitesi yerlerde hep şikayet var almayın.
Olur mu kardeşim, Asus dünyanın en iyi çevre birimi satan markası her ürününden kalite akıyor(!)

Bu tarz markalar çevre birimi işini yapamıyor, bir kesime anlatamıyoruz bunu. Asus git ekran kartı yap kardeşim ya da batırdığın TUF serisini tekrar eski Sabertooth seviyesine çıkart. Bir ara da o dünyanın en berbat yazılımı düzeltirse fena olmaz aslında.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bende vardı, 1 yıla derileri soyulama başladı ve boy ayarlama kısımları çatladı. Normalde çok dikkatli kullanırım ekipmanlarımı. Neyse 2. senede artık tamamen soyuldu derileri, hem üst taraf, hem kulağa gelen taraflar. Bir de içinin kumaşı da çıktı. Kulaklık bu nasıl olabilir anlamadım yani sadece kafamın üstünde dururken böyle oldu yani. Çalışmasında sesinde ve şarjında bir problem yaşamadım, yedek parçaları olsa yaptırır hala kullanırdım. 2020 yaz ayında almıştım. Şuan da ise Asus Rog Delta S Wireless kullanmaktayım.
Benim de bir yıl civarında deriler soyulmaya başla
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır ben gerçekten de titizlik ile ve özenle kullandım kulaklığımı, ama eninde sonunda deri pedli kulaklıkların sonu böyle oluyor maalesef. Kırılma yerlerine gelince kronik olduğunu düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Ben arkadaşımla beraber hyperx almıştım DTS . 1.5 sene oldu benim hala aldığım gün gibi dururken onun kulaklığı sizin anlattiginiz aynı şeyleri yaşadı. Bence dikkat etmeden kullanıyorsunuz. Yani bende ki kulaklik soyulması onun ki soyuldu. Evine gittigimde açıkçası pek titiz de görmedim. Bu arada kulaklığı kullanma ortalmasini alırsak ondan en az 2 ay daha fazla kullanmisimdir.
Hocam sizinki soyulmaktan fazlası olmuş ya. Benim daha eski kablolu Arctis 1 var, o şekil içten atma yapmıştı. Dikiş yokmuş onda, sünger altına ucunu sıkıştırmışlar. Asus ise en son bu durumda uzun süre hiçbir sıkıntı yoktu. 1 yılı aşkın sürede böyle soyulmaya başladı. Tam gözlüğün ucuna gelen kısımlar, onun etkisi olduğunu düşünüyorum. Aynen benim de hiza ayarlama yerlerinde çatlak var. Ben daha çok mobilde dışarıda kullandım. Biraz daha hırpalanık o yüzden.

97b6b771-2225-11ee-a2cf-005056b03705.jpg
986cb4d4-2225-11ee-a2cf-005056b03705.jpg

Artarof

80+ Bronze
Benim de bir yıl civarında deriler soyulmaya başla

Hocam sizinki soyulmaktan fazlası olmuş ya. Benim daha eski kablolu Arctis 1 var, o şekil içten atma yapmıştı. Dikiş yokmuş onda, sünger altına ucunu sıkıştırmışlar. Asus ise en son bu durumda uzun süre hiçbir sıkıntı yoktu. 1 yılı aşkın sürede böyle soyulmaya başladı. Tam gözlüğün ucuna gelen kısımlar, onun etkisi olduğunu düşünüyorum. Aynen benim de hiza ayarlama yerlerinde çatlak var. Ben daha çok mobilde dışarıda kullandım. Biraz daha hırpalanık o yüzden.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben artık kendim soydum. Çünkü gına geldi her taktığımda kulağımda deri parçaları vs oluyordu. Ama kendi kendine pedi yerinden çıkmaya başladı 1-2 ay önce oldu. Çatlaklar da 6-7 ay olmuştur, sonra kırığa dönünce mecbur cırtcırt kelepçe ve bant ile sabitledim. Ben bu arada dışarda çok az kullandım, hep evde kullandım ve mousepad'ın üzerine bıraktım.
Olur mu kardeşim, Asus dünyanın en iyi çevre birimi satan markası her ürününden kalite akıyor(!)

Bu tarz markalar çevre birimi işini yapamıyor, bir kesime anlatamıyoruz bunu. Asus git ekran kartı yap kardeşim ya da batırdığın TUF serisini tekrar eski Sabertooth seviyesine çıkart. Bir ara da o dünyanın en berbat yazılımı düzeltirse fena olmaz aslında.
Alıcaktım vazgeçtim malzeme kalitesi yerlerde hep şikayet var almayın.
Dedikleri gibi, malzeme kalitesi olarak bu model iyi değil maalesef ve Asusun Fusuion modelini de önermem. Sanırım Rog Delta modelleri baya iyi, onlarda şikayet gördüğümü hatırlamıyorum. Yeni aldığım kulaklıktan da baya memnunum, gerek ses seviyesi, malzeme kalitesi, pil ömrü, kalitesi yani her şeyi ile öve öve bitiremeyecğim bir deneyim sundu bana Go 2.4'e göre :D.

Son düzenleme:

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bu tarz markalar çevre birimi işini yapamıyor, bir kesime anlatamıyoruz bunu. Asus git ekran kartı yap kardeşim ya da batırdığın TUF serisini tekrar eski Sabertooth seviyesine çıkart.
Katılmıyorum. Gidipte ekran kartı, anakart mühendislerine klavye, mouse tasarlatmıyorlar. Beğenirsiniz beğenmezsiniz kalitesini yeterli bulmazsınız o ayrı. Corsair'ın yaygın şekilde ortadan çatlayan, kırılan kulaklıkları var. Yeni HS 55/65/80 modellerine diyecek yok, çok iyi ürünler.

Asus'un bu kulaklığı neredeyse her şekilde katlanıyor, küçük denebilecek seviyede. Kafa üstü ve kulaklık pedleri aşırı dolgun ve rahat. Denediğim başka hiçbir kulaklıkta öyle kafa yastığı görmedim. Ayar kısmı metal ama iki tarafı aynı anda dengeli yapmadığınızda dış plastik çatlayabiliyor evet. Daha dayanıklı yapılabilir miydi? Belki... Cloud modellerinde boyuna katlama bile yok. Bazı şeyler eklerken bazı şeylerden taviz veriyorsunuz illaha. Masada duran Arctis 1'den daha az genişlikte yer kaplıyor taşıma kılıfıyla. Ben genelde dışarıda kullandım hırpaladım kulaklığı düşürdüm, ben düştüm kulaklıkla, ben düştüm kulaklığı havada tuttum. Yine de ortadan ikiye kırmadım. Kulak yerinde çatlaklar dışında bir şey yok. Pedin soyulması konusunda Arctis'de pedler sünger, ona rağmen içine koydukları iki gram deri dökülür oldu ve sökmek zorunda kaldım. Derilerde oluyor ne kadar engellemeye çalışsanız da. Arctis için ped alacağım gidip deri alasım var çünkü yalıtımı iyi, daha iyi oturuyor, sesi daha iyi tutuyor.

HS80 Wireless almayı düşünüyordum dolar bazında o zamanlar aşağı yukarı 1.000-1.200 TL çıkış bekliyordum 2k+ çıktı, hiçbir zaman doğru düzgün fiyatta görmedim o kulaklığı. ROG 2.4 indirimde 900'e yakaladım ve aldım. En büyük eleştirilebilecek yanı 2.4 ve Bluetooth'un tek cihazda olmaması. İki farklı model satmaları. O cidden keyif kaçıran bir şey. Rampage Crack H11 de bile aynı anda ikisi de mevcut. Benim için almama sebebi olabilecek bir şey varsa o da budur.

986cb4d4-2225-11ee-a2cf-005056b03705-jpg.555991
97b6b771-2225-11ee-a2cf-005056b03705-jpg.555990
1689761735686.png

2 yıl önce Corsair'ın piyasadaki diğer modellerinin dolar fiyatlarına göre bile zamanında o fiyatta olmaması lazımdı.
Şimdi stok sıkıntısı mıdır nedir Cloud II Wireless da HS80 Wireless da 10k+ fiyatlarda, saçmalık.
1689761185739.png
1689761294416.png

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Katılmıyorum. Gidipte ekran kartı, anakart mühendislerine klavye, mouse tasarlatmıyorlar. Beğenirsiniz beğenmezsiniz kalitesini yeterli bulmazsınız o ayrı. Corsair'ın yaygın şekilde ortadan çatlayan, kırılan kulaklıkları var. Yeni HS 55/65/80 modellerine diyecek yok, çok iyi ürünler.

Asus'un bu kulaklığı neredeyse her şekilde katlanıyor, küçük denebilecek seviyede. Kafa üstü ve kulaklık pedleri aşırı dolgun ve rahat. Denediğim başka hiçbir kulaklıkta öyle kafa yastığı görmedim. Ayar kısmı metal ama iki tarafı aynı anda dengeli yapmadığınızda dış plastik çatlayabiliyor evet. Daha dayanıklı yapılabilir miydi? Belki... Cloud modellerinde boyuna katlama bile yok. Bazı şeyler eklerken bazı şeylerden taviz veriyorsunuz illaha. Masada duran Arctis 1'den daha az genişlikte yer kaplıyor taşıma kılıfıyla. Ben genelde dışarıda kullandım hırpaladım kulaklığı düşürdüm, ben düştüm kulaklıkla, ben düştüm kulaklığı havada tuttum. Yine de ortadan ikiye kırmadım. Kulak yerinde çatlaklar dışında bir şey yok. Pedin soyulması konusunda Arctis'de pedler sünger, ona rağmen içine koydukları iki gram deri dökülür oldu ve sökmek zorunda kaldım. Derilerde oluyor ne kadar engellemeye çalışsanız da. Arctis için ped alacağım gidip deri alasım var çünkü yalıtımı iyi, daha iyi oturuyor, sesi daha iyi tutuyor.

HS80 Wireless almayı düşünüyordum dolar bazında o zamanlar aşağı yukarı 1.000-1.200 TL çıkış bekliyordum 2k+ çıktı, hiçbir zaman doğru düzgün fiyatta görmedim o kulaklığı. ROG 2.4 indirimde 900'e yakaladım ve aldım. En büyük eleştirilebilecek yanı 2.4 ve Bluetooth'un tek cihazda olmaması. İki farklı model satmaları. O cidden keyif kaçıran bir şey. Rampage Crack H11 de bile aynı anda ikisi de mevcut. Benim için almama sebebi olabilecek bir şey varsa o da budur.

2 yıl önce Corsair'ın piyasadaki diğer modellerinin dolar fiyatlarına göre bile zamanında o fiyatta olmaması lazımdı.
Şimdi stok sıkıntısı mıdır nedir Cloud II Wireless da HS80 Wireless da 10k+ fiyatlarda, saçmalık.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Sen Corsair'i iyi bir kulaklık veya çevre birimi markası sanıyorsan ne yazsam buraya boş. Corsair ne ile ün yaptıysa o ürününü alırım. MSI ne ürünüyle hit yaptıysa o ürünün alırım. Gidipte bu markaların çevre birimine sadece meraktan bakarım ne yapmışlar diye çünkü defalarca kez ürün rezaletlerini gördüm, denedim.

Harici olarak Logitech gibi bir örnek, marka var çevre birimlerinde ün yapmış ama gel görkü adamlar klavye ve fare üretirken switch seçme özürlüsü. Nerde kronik sorunlu switch var, %90 getirip ürünlerine koyuyolar.

Her alanda belirli markalar vardır. Kulaklık kısmında da Sennheiser, Beyerdynamic, Audeze gibi markaları sayabilirsiniz. Fare'de ayrı, klavye'de ayrı.

Bu koşul hiç sekmez, bir marka main işinin yanına ne kadar fazla çeşit eklemeye çalışırsa o ekleyeceği ürünlerin kalitesi (%95) genelde yerlerde oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

YunusOZ

80+ Bronze
Arkadaşların dediği gibi soyulmaya başlıyor birde ayar yerinde plastik kısım çatladılar artık komple çıkıyorlar. Bu model kendi kendine çatlıyor soyuluyor beğenmedim ben. Almanıza tavsiye etmem.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Her alanda belirli markalar vardır. Kulaklık kısmında da Sennheiser, Beyerdynamic, Audeze gibi markaları sayabilirsiniz. Fare'de ayrı, klavye'de ayrı.
Daha çok bilgisayar, oyun alanında ürünlerden bahsediyorduk. Öyle derseniz iş değişir. Yine de bütçe de işin içinde var. Sennheiser dışında dediğiniz markaları ilk kez duydum bile. Ne bileyim bir kulaklığa ses kalitesi diye Sennheiser, Beats diye 5k+ vermem ben şahsen. Para var mı var ama kabul edebileceğim bir lüks değil benim. Çünkü hiçbir şeyin sınırı yok, hep daha iyisi var. Kulaklık en çok bütçe ayırdığım çevre birimidir bir de çok müzik dinlediğimden. Sharkoon SGK 4 membran klavye ve Logitech G402 kullanıyorum onun dışında hani. Kulak içi kablosuz bir şey alacaktım incelemelerine baktım iyi geldi diye Jabra Elite 7 Active aldım. Kulağa iyi oturuyor güzel diyorlar diye Buds 2 Pro bakıyordum. Rezalet ötesi mikrofon kalitesini bu fiyatta kabul edilebilir bulmadığımdan sonra Jabra kaydım. Daha farklı, çubuksuz kulağa oturan bir model arıyordum onda da mikrofon dışa uzanamıyor tabi ama Jabra iyi yapabilmiş yine de.

Sen Corsair'i iyi bir kulaklık veya çevre birimi markası sanıyorsan ne yazsam buraya boş. Corsair ne ile ün yaptıysa o ürününü alırım. MSI ne ürünüyle hit yaptıysa o ürünün alırım. Gidipte bu markaların çevre birimine sadece meraktan bakarım ne yapmışlar diye.
Yazdığım modellerin mikrofon kalitesine, yorumlarına bir bakın isterseniz. İstisnalar var. Dediğiniz gibi oldun belki %5. Yine de gidip Corsair'dan ünlendiği alandan şaşmam diyorsanız siz bilirsiniz.

Harici olarak Logitech gibi bir örnek, marka var çevre birimlerinde ün yapmış ama gel görkü adamlar klavye ve fare üretirken switch seçme özürlüsü. Nerde kronik sorunlu switch var, %90 getirip ürünlerine koyuyolar.

Bu koşul hiç sekmez, bir main işinin yanına ne kadar fazla çeşit eklemeye çalışırsa o ekleyeceği ürünlerin kalitesi (%95) genelde yerlerde oluyor.
Genel itibariyle doğru ama yine de. Dediğim gibi işin içinde o şeye ayıracağınız bütçe de var.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha çok bilgisayar, oyun alanında ürünlerden bahsediyorduk. Öyle derseniz iş değişir. Yine de bütçe de işin içinde var. Sennheiser dışında dediğiniz markaları ilk kez duydum bile. Ne bileyim bir kulaklığa ses kalitesi diye Sennheiser, Beats diye 5k+ vermem ben şahsen. Para var mı var ama kabul edebileceğim bir lüks değil benim. Çünkü hiçbir şeyin sınırı yok, hep daha iyisi var. Kulaklık en çok bütçe ayırdığım çevre birimidir bir de çok müzik dinlediğimden. Sharkoon SGK 4 membran klavye ve Logitech G402 kullanıyorum onun dışında hani. Kulak içi kablosuz bir şey alacaktım incelemelerine baktım iyi geldi diye Jabra Elite 7 Active aldım. Kulağa iyi oturuyor güzel diyorlar diye Buds 2 Pro bakıyordum. Rezalet ötesi mikrofon kalitesini bu fiyatta kabul edilebilir bulmadığımdan sonra Jabra kaydım. Daha farklı, çubuksuz kulağa oturan bir model arıyordum onda da mikrofon dışa uzanamıyor tabi ama Jabra iyi yapabilmiş yine de.

Yazdığım modellerin mikrofon kalitesine, yorumlarına bir bakın isterseniz. İstisnalar var. Dediğiniz gibi oldun belki %5. Yine de gidip Corsair'dan ünlendiği alandan şaşmam diyorsanız siz bilirsiniz.

Genel itibariyle doğru ama yine de. Dediğim gibi işin içinde o şeye ayıracağınız bütçe de var.
Mesele burada sadece pahalı diye almamak değil, alan kişilerde neyin ne olduğunu bilmiyor. İnanılmaz bir Asus fan tayfa var ülkemizde özellikle, adam her şeyini Asus almış, kasanın içi dışı, monitör çevre. Ya kardeşim Asus bile senin kadar abartmıyordur diyorum. İyi yemek nasıl yapılır bilmiyorsan, en iyi malzemeleri almanın bir anlamı yok. Çoğu firmada bu şekilde maalesef, başındaki aşçıya inanılmaz bir güven oluyor bu olayı böyle açıklayım.

SS setimde vardı, Asus donanımlarım da vardı, Hyperx'de kullandım yani her alanın ustası farklı, iyi ürün istiyorsan o ustanın ürünlerini deneyeceksin kısaca.

Para vermem demek doğru bir tabir değil aslında. Bir şeyden keyif alıyorsan, sana iyi zaman geçiriyorsan onun karşılığını vermek istersin. Oyun oynarken iyi ses kasmak, film ve müzik dinlerken o keyfi yaşamak istiyorsan verirsin. Onun keyfine bir kere vardığın zaman vermek her zaman daha kolay istersin.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,381
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom