Katılmıyorum. Gidipte ekran kartı, anakart mühendislerine klavye, mouse tasarlatmıyorlar. Beğenirsiniz beğenmezsiniz kalitesini yeterli bulmazsınız o ayrı. Corsair'ın yaygın şekilde ortadan çatlayan, kırılan kulaklıkları var. Yeni HS 55/65/80 modellerine diyecek yok, çok iyi ürünler.
Asus'un bu kulaklığı neredeyse her şekilde katlanıyor, küçük denebilecek seviyede. Kafa üstü ve kulaklık pedleri aşırı dolgun ve rahat. Denediğim başka hiçbir kulaklıkta öyle kafa yastığı görmedim. Ayar kısmı metal ama iki tarafı aynı anda dengeli yapmadığınızda dış plastik çatlayabiliyor evet. Daha dayanıklı yapılabilir miydi? Belki... Cloud modellerinde boyuna katlama bile yok. Bazı şeyler eklerken bazı şeylerden taviz veriyorsunuz illaha. Masada duran Arctis 1'den daha az genişlikte yer kaplıyor taşıma kılıfıyla. Ben genelde dışarıda kullandım hırpaladım kulaklığı düşürdüm, ben düştüm kulaklıkla, ben düştüm kulaklığı havada tuttum. Yine de ortadan ikiye kırmadım. Kulak yerinde çatlaklar dışında bir şey yok. Pedin soyulması konusunda Arctis'de pedler sünger, ona rağmen içine koydukları iki gram deri dökülür oldu ve sökmek zorunda kaldım. Derilerde oluyor ne kadar engellemeye çalışsanız da. Arctis için ped alacağım gidip deri alasım var çünkü yalıtımı iyi, daha iyi oturuyor, sesi daha iyi tutuyor.
HS80 Wireless almayı düşünüyordum dolar bazında o zamanlar aşağı yukarı 1.000-1.200 TL çıkış bekliyordum 2k+ çıktı, hiçbir zaman doğru düzgün fiyatta görmedim o kulaklığı. ROG 2.4 indirimde 900'e yakaladım ve aldım. En büyük eleştirilebilecek yanı 2.4 ve Bluetooth'un tek cihazda olmaması. İki farklı model satmaları. O cidden keyif kaçıran bir şey. Rampage Crack H11 de bile aynı anda ikisi de mevcut. Benim için almama sebebi olabilecek bir şey varsa o da budur.
2 yıl önce Corsair'ın piyasadaki diğer modellerinin dolar fiyatlarına göre bile zamanında o fiyatta olmaması lazımdı.
Şimdi stok sıkıntısı mıdır nedir Cloud II Wireless da HS80 Wireless da 10k+ fiyatlarda, saçmalık.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle