Neler Yeni

Çözüldü✓ asus ROG Strix Go 2.4 wireless VS Corsair Void elite wireless ?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
YILDIRIM
1 aydan fazla oldu sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz paylaşmıştınız sanırım diğer konuda. Şu an aktif olarak bunu kullanıyorum. Ama bi şeyler hep eksik gibi geliyor. O histen kurtulamadım :)
Ben yaklaşık 6 aydır bu şekilde kullanıyorum alıştım artık :D

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,312
İsim
Mert Metshi
Hiç fiyat performans rog strix ürünü görmedim o yüzden corsair.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,735
İsim
Oğuz Oğuz
Valla bende rog var ama konuyu okumaya üşendim sorunuz varsa cevaplarım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,735
İsim
Oğuz Oğuz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,735
İsim
Oğuz Oğuz
Son olarak son ses seviyesinden memnun musunuz? Ben çok yüksek sesli şarkı dinlemeyi çok seviyorum.
Hiçbir kulaklıkta yüksek ses denemedim açıkçası.
Yüksek ses müzik dinlemeyi sevmem.
%40 seviyesinde dinliyorum

radek3232

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkan Tekrar
Arkadaşlar selamlar. Uzun araştırmalarım sonucunda kulaklarıma uygun. Şarjdayken hem özelliklerden kullanma hemde şarj olabilme özelliğe da sahip. Mikrofonu yukarı kaldırdığımızda mikrofonun kendini susturma özelliğine sahip. Pedleri oldukça geniş olan Logitech G935 aldım. Ağırlığı konusunda tereddütlerim var ama bu özellikleri göz önünde bulundurucak olursak İstediğim tüm özelliklerilerinin var olması tek bir kötü yanından iyidir. Yorumlarınız için teşekkürler.
Asus rog strix'i almama sebebim:
-Genel olarak seyehat edenlere odakla oyuncu kulaklığı olduğu için. pedlerinin büyük kulaklı insanlara uygun olmadığını okudum.
-Mikrofonu yukarı aşağı indirme durumuna sahip olma yerine tak çıkar olması. ( Tak çıkardan arayış içerisindeyken vazgeçtim )

Corsair Void Elie Wireless almama sebebim:
Kulak kısımlarının gevşek olması, tabii ki tercih meselesi ben kafamın üstünde baskı yapması yerine kulak kısımlarında olmasını tercih ediyorum.
Mikrofonun genel olarak görünmesi gömülü olmaması ( G935'deki gibi)

Kısacası Logitech oldukça isteklerimi karşılıyor sadece kalın. Ve okuduğum yorumlara göre çok uzun kullanımlarda yorabiliyormuş bu tolere edilebilir. Size yorumlarımı bir kaç ay sonrasında uzun uzun anlatacağım şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.

Top Bottom