Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS Rog Strix Rtx 4080 Siyah 38.999TL

GirayHan

80+ Platinum
İyi verme. Mükemmel, soğutması fiyatına göre harika olan bir modeli alma. Malzeme kalitesi olarak ne beklediğini bilmiyorum ama almaya olursun tabii ki
neye göre kime göre harika ? bir rog strix yada bir gamerock modeli ile kıyaslanamayacak kalitede bir kart. inno'nun pazar payına bakarsan zaten talep görmeyen bir marka olduğunu göreceksin çinli bir firmaya bu parayı basacağıma asus yada palit alırım daha iyi. zaten rog strix yada gamerock modelini alan kişilerin hedefi belli. Soğutma ve kaliteyi alıyor insanlar yoksa fiyatı düşürürsen daha ucuza da kartlar var. 3000 serisinde alıp kullandım 4x modelini. 95 model arabanın tampon plastik kalitesinden halliceydi. kullanıp deneyimlediğim bir kart hakkında konuşunuyorum. başkaları gibi bol keseden atıp kağıt üstünde yazanlara göre değil...

1686753227756.png

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,113
İsim
kilan embappe
neye göre kime göre harika ? bir rog strix yada bir gamerock modeli ile kıyaslanamayacak kalitede bir kart. inno'nun pazar payına bakarsan zaten talep görmeyen bir marka olduğunu göreceksin çinli bir firmaya bu parayı basacağıma asus yada palit alırım daha iyi. zaten rog strix yada gamerock modelini alan kişilerin hedefi belli.ś Soğutma ve kaliteyi alıyor insanlar yoksa fiyatı düşürürsen daha ucuza da kartlar var. 3000 serisinde alıp kullandım 4x modelini. 95 model arabanın tampon plastik kalitesinden halliceydi. kullanıp deneyimlediğim bir kart hakkında konuşunuyorum. başkaları gibi bol keseden atıp kağıt üstünde yazanlara göre değil...

Alıntıyı görüntüle
ROG ve ya Gamerock rakibi değil zaten. Galax EX Gamer ve ya Suprim X rakibi en tepe model değil malzeme kalitesini bilemem ama soğutma anlamında başarılı bir model. Ve 4000 serisi kartların 3000 serisine göre daha az ısındığını da düşünürsek ROG ve ya Gamerock alanların hedefi soğutma ve kalite değil de daha çok görüntü ve kozmetik.

GirayHan

80+ Platinum
ROG ve ya Gamerock rakibi değil zaten. Galax EX Gamer ve ya Suprim X rakibi en tepe model değil malzeme kalitesini bilemem ama soğutma anlamında başarılı bir model. Ve 4000 serisi kartların 3000 serisine göre daha az ısındığını da düşünürsek ROG ve ya Gamerock alanların hedefi soğutma ve kalite değil de daha çok görüntü ve kozmetik.
gayette rakip 3000 serisinde rtx 3080ti gamerock ve asus rog strix serisini bir karşılaştır istersen soğutma konusunda

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,113
İsim
kilan embappe

GirayHan

80+ Platinum

wearetheash

80+ Bronze
Dahası