Yunus Yıldız
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
rog rx 580 kartım var satıp daha iyisine geçmek istiyorum kaça gider bu kart garantisi kutusu mevcut 07.07.2022 ye kadar garantili
rog rx 580 kartım var satıp daha iyisine geçmek istiyorum kaça gider bu kart garantisi kutusu mevcut 07.07.2022 ye kadar garantili
vay be ne zeki adammışsın
Aynen kardeşim biz nasıl fiyat biçelim.vay be ne zeki adammışsın
kafasına göre fiyat koyan var yüksekten koyan var satılmasada umrumda değil diyen var
ben düzgün bir fiyat için buraya yazdım zaten
6-7 ye sıfır 6600 alınabiliyorken kimse 580 e o parayı vermez.Aynen kardeşim biz nasıl fiyat biçelim.
Piyasa neyse onu diyoruz işte.
serbest piyasayı doğru fiyat olarak değerlendirmek pek mantıklı değilAynen kardeşim biz nasıl fiyat biçelim.
Reiz engelle geç, iyilik yaramıyor herkese.Aynen kardeşim biz nasıl fiyat biçelim.
evet ama arkadaş akaç satarım demiş bende sahibinden ss i attım suç mu buserbest piyasayı doğru fiyat olarak değerlendirmek pek mantıklı değil
bu paraya https://forum.donanimarsivi.com/konu/sapphire-rx6600-6750.508684/page-3#post-5009470 6600 var
yanlış anlama diye elimden geldiğince yumuşak cümle kurdumevet ama arkadaş akaç satarım demiş bende sahibinden ss i attım suç mu bu
adamın sahibinden baktığına eminim ama kartın gerçek fiyatını öğrenmek için buraya yazıyorReiz engelle geç, iyilik yaramıyor herkese.
savunmaya geçmedim anlıyorum ama sırf sahibinden yazmadığı için konu kaçan kaç kişi gördümyanlış anlama diye elimden geldiğince yumuşak cümle kurdum
yine de savunmaya geçtin neyse
sadece mantıksız olduğunu söylüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adamın sahibinden baktığına eminim ama kartın gerçek fiyatını öğrenmek için buraya yazıyor
sahibinden ssi atmak yapabileceğin en kullanışsız ve kolay iyilik
hatta iyilik bile denemez
5.000-6.000 TL den satmayı deneyebilirsiniz.rog rx 580 kartım var satıp daha iyisine geçmek istiyorum kaça gider bu kart garantisi kutusu mevcut 07.07.2022 ye kadar garantili