Çözüldü✓ Asus Rog Strix rx570 08G nasıldır?

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
329
Merhaba. Öncelikle uzun zamandır laptop kullanıcısıyım ve masaüstü bilgisayar parçaları hakkında detay bilmiyorum. Çok fazla soru sorarsam özür dilerim :) Sadece sistem toplama rehberlerine baktım ve Asus Rog Strix rx570 08G isimli 8gb ekran kartının hem görünüşü hem de soğumasını ve bellek kapasitesini beğendiğim için almak istedim. Daha sonra piyasaya baktığımda Gigabyte ve MSI markalarının da benzer ucuz fakat güçlü olabilicek ekran kartlarını gördüm. Asus modeli alınır mı? Diğer markalar ile arasında fark varmı? Ryzen 5 3600 ve bu ekran kartı iyi çalışır mı? İyi performans vermesi için ucuz bir anakart yeterli mi?

Merhaba. Öncelikle uzun zamandır laptop kullanıcısıyım ve masaüstü bilgisayar parçaları hakkında detay bilmiyorum. Çok fazla soru sorarsam özür dilerim :) Sadece sistem toplama rehberlerine baktım ve Asus Rog Strix rx570 08G isimli 8gb ekran kartının hem görünüşü hem de soğumasını ve bellek kapasitesini beğendiğim için almak istedim. Daha sonra piyasaya baktığımda Gigabyte ve MSI markalarının da benzer ucuz fakat güçlü olabilicek ekran kartlarını gördüm. Asus modeli alınır mı? Diğer markalar ile arasında fark varmı? Ryzen 5 3600 ve bu ekran kartı iyi çalışır mı? İyi performans vermesi için ucuz bir anakart yeterli mi?
bence işlemci 2600 yap ve ekran kartını 1650 super yap daha mutlu olursun.

aynen ekran kartını 1650 super yap bütcen kısıtlıysa incehesap gaming gecesinden xfx rx 570 8 gb alabilirsin 1.200 TL'ye kdr düşüyor ısınıyor diyorlar ama ben oyunlarda hep 60 65 derece alıyorum

1650 Super ile arasındaki fark nedir? Bellek Ve Mhz değeri rx570 in daha iyi gibi epey de göründüğü kadarıyla. İşlemcimi düşürmeyi düşünmüyorum. Hem gaming hem de Üniversite bölümüm için topluyorum bu sistemi güçlü bir çoklu çekirdekli işlemci istiyorum. Nvidia nın Asus Rx570 08G fiyatında en iyi seçeneği 1650 mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,339
Üyeler
190,895
Son üye
Yagmurguvnr
Geri