armoury crate kadar çılgın bir program daha yokturArmory Crate indirdim fakat ekran kartını görmüyor sanırım. AMD driverlerını kurdum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hue Bağlantısında aygıtları ara dedim ama 30 saniye falan aradı bir şey bulunamadı diyor.
attığınızı indirdim hocam setup açtım kurdum fakat masaüstündeki AURA'yı başlattığımda servies falan diyorArmoury create yazılımının desteklediği cihazları listeden görebilirsiniz.
RX 580 desteği yok malesef. Eski uygulamayı indirip rgb efektleri ayarlayabilirsiniz. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/14Utilities/Lighting_Control_1.07.84_v2.zip
Repuclic of gamers yazısında rgb olması gerekiyor. Kartın arkasında rog logosunda rgb ışık var. Fanların çevresinde de ışık var, dikey ekran kartı montajı yapanlar için.attığınızı indirdim hocam setup açtım kurdum fakat masaüstündeki AURA'yı başlattığımda servies falan diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam teşekkür ederim yaptım. bu ekran kartı aşağı bakıyor ışığı göremiyorum aklıma takıldı aşağı bakacaksa neden oraya rgb koymuşlar ki yanlara koyarlardı