o modeli arkadaşım almış bana gösterdi, fakat bunu rengini ve tasarımını daha çok beğendim, yakın zamanda almayı düşünüyorumAlınabilir.
Ben de alacaktım bugün fakat ROG Strix Scope RX modeli 800₺ civarıda düşüyor arada ve daha iyi model.
Gayet iyi klavye. Tavsiye ederim.
Alınır.Şuanda James Donkey 610 kullanıyorum, blue switch sesinden rahatsız olduğum için ve rgb'si olmadığı için değiştirmek istiyorum, bu klavyeye geçmek mantıklı olur mu?
Alıntıyı görüntüle
Evet, katılıyorum.o modeli arkadaşım almış bana gösterdi, fakat bunu rengini ve tasarımını daha çok beğendim, yakın zamanda almayı düşünüyorum
280 Euro gibi bir fiyatta çıktı Almanya'da.Alınır ama bence Rog claymore 2 alın yakında satışta olur. Bilek desteği olanı alın.
![]()
ROG Claymore II Gaming Keyboard | Aura RGB | Gaming GAMING KEYBOARDS|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
ROG Claymore II elite gaming mechanical keyboard with ROG RX Optical Mechanical Switches, detachable numpad, wired & wireless 2.4G modes, extra customizable clicky hotkeys, volume control wheel, wireless Aura Sync and magnetic detachable wrist rest.rog.asus.com
ROG Keyboard Switches | Switch to a Game Changer
ROG switches are meticulously designed from the ground up, from actuation force to click ratio, so every keystroke feels unmistakably ROG.rog.asus.com
fiyatı ortalama ne kadar olur, 850'yi geçerse alamam çünküAlınır ama bence Rog claymore 2 alın yakında satışta olur. Bilek desteği olanı alın.
![]()
ROG Claymore II Gaming Keyboard | Aura RGB | Gaming GAMING KEYBOARDS|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
ROG Claymore II elite gaming mechanical keyboard with ROG RX Optical Mechanical Switches, detachable numpad, wired & wireless 2.4G modes, extra customizable clicky hotkeys, volume control wheel, wireless Aura Sync and magnetic detachable wrist rest.rog.asus.com
ROG Keyboard Switches | Switch to a Game Changer
ROG switches are meticulously designed from the ground up, from actuation force to click ratio, so every keystroke feels unmistakably ROG.rog.asus.com
Geçer o zaman scope alın.fiyatı ortalama ne kadar olur, 850'yi geçerse alamam çünkü
Çok bir fark olur mu cherrymx ile optik switch arasında?Evet, katılıyorum.
Tasarım olarak normal Scope modeli daha güzel görünüyor.
Zaten Scope ile RX versiyonu arasında Switch farkı var.
Normal Scope CherryMX kullanırken Scope RX optik Switch kullanıyor.
Alınabilir klavye.
Şimdiden hayırlı olsun.
CherryMX en kaliteli Switch'lerden biri fakat optik Switch'li versiyonu hakkında çok fazla iyi yorum var.Çok bir fark olur mu cherrymx ile optik switch arasında?
Iki klavyeninde tasarımları aynı. Yalnızca wasd tuşlarının renkleri farklı.Cherry switchli olan model rx'e göre ışıklandırması biraz daha zayıf diye biliyorum. Bu fiyata cherry almaktansa rx versiyonun indirime girmesini bekleyip almak daha mantıklı. Son teknoloji optik mekanik kullanmak varken neden cherry kullanasınız ki?o modeli arkadaşım almış bana gösterdi, fakat bunu rengini ve tasarımını daha çok beğendim, yakın zamanda almayı düşünüyorum