Asus Rog Strix Scope alınır mı?

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Şuanda James Donkey 610 kullanıyorum, blue switch sesinden rahatsız olduğum için ve rgb'si olmadığı için değiştirmek istiyorum, bu klavyeye geçmek mantıklı olur mu?
1621615171179.png

Alınabilir.
Ben de alacaktım bugün fakat ROG Strix Scope RX modeli 800₺ civarıda düşüyor arada ve daha iyi model.

Gayet iyi klavye. Tavsiye ederim.

Alınabilir.
Ben de alacaktım bugün fakat ROG Strix Scope RX modeli 800₺ civarıda düşüyor arada ve daha iyi model.

Gayet iyi klavye. Tavsiye ederim.
o modeli arkadaşım almış bana gösterdi, fakat bunu rengini ve tasarımını daha çok beğendim, yakın zamanda almayı düşünüyorum

o modeli arkadaşım almış bana gösterdi, fakat bunu rengini ve tasarımını daha çok beğendim, yakın zamanda almayı düşünüyorum
Evet, katılıyorum.
Tasarım olarak normal Scope modeli daha güzel görünüyor.

Zaten Scope ile RX versiyonu arasında Switch farkı var.
Normal Scope CherryMX kullanırken Scope RX optik Switch kullanıyor.
Alınabilir klavye.

Şimdiden hayırlı olsun.

Alınır ama bence Rog claymore 2 alın yakında satışta olur. Bilek desteği olanı alın.

Alınır ama bence Rog claymore 2 alın yakında satışta olur. Bilek desteği olanı alın.
280 Euro gibi bir fiyatta çıktı Almanya'da.
Türkiye fiyatının 2500₺ üstünde olacağını tahmin ediyorum.

fiyatı ortalama ne kadar olur, 850'yi geçerse alamam çünkü

Evet, katılıyorum.
Tasarım olarak normal Scope modeli daha güzel görünüyor.

Zaten Scope ile RX versiyonu arasında Switch farkı var.
Normal Scope CherryMX kullanırken Scope RX optik Switch kullanıyor.
Alınabilir klavye.

Şimdiden hayırlı olsun.
Çok bir fark olur mu cherrymx ile optik switch arasında?

Çok bir fark olur mu cherrymx ile optik switch arasında?
CherryMX en kaliteli Switch'lerden biri fakat optik Switch'li versiyonu hakkında çok fazla iyi yorum var.
Deneyimlemediğim için bilemiyorum.
Teknik olarak optik Switch çok daha hızlı fakat günümüz normal Switch'leri bile gecikmeyi en ufak şekilde hissettirmiyor yani ne kadar farkı olabilir bilemiyorum.
Basım hissiyatı ve geri tepki olarak farklı olabilir.

En iyisi araştırmanız olacaktır.
Switch konusu kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor çünkü.

Iki klavyeninde tasarımları aynı. Yalnızca wasd tuşlarının renkleri farklı.Cherry switchli olan model rx'e göre ışıklandırması biraz daha zayıf diye biliyorum. Bu fiyata cherry almaktansa rx versiyonun indirime girmesini bekleyip almak daha mantıklı. Son teknoloji optik mekanik kullanmak varken neden cherry kullanasınız ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,137
Üyeler
188,883
Son üye
muhammed1036
Geri