Bu Arada İnceleme Güzel Olmuş Elinize Sağlık .Anladım blue switchin sesini seviyorsanız normal tabi.
TeşekkürlerBu Arada İnceleme Güzel Olmuş Elinize Sağlık .
Yok hocam elbette beğenecek diye bir şey yok merak ettim sadece.Herkes beğenecek diye bir şey yok. Bazıları sesli, bazıları sessiz sever.
Gamepower Warlock kadar olmasa da güzel klavye
Teşekkürlereline sağlık
Klaveye kulağını yaklaştırınca çok az tiz bir ses geliyor normal kullanımda farkedilmiyor bile. Klavyeye uygun bilek desteği bulmak zor. Onun dışında olumsuz yanını görmedim daha.İncehesap'tan alacağım 24 saat içinde, herhangi bir sorunu veya uzun kullanımda farkettiğin şeyler oldu mu?
Senin açından olumsuz olan şeyler var mı?
Tiz sesin sebebi ne sence?Klaveye kulağını yaklaştırınca çok az tiz bir ses geliyor normal kullanımda farkedilmiyor bile. Klavyeye uygun bilek desteği bulmak zor. Onun dışında olumsuz yanını görmedim daha.
Optik mekanik olduğu için lazerin çıkardığı bir tür ses olabilir diye düşündüm. Ama kafanı klavyeye iyice yaklaştırmadıkça duyulmuyor.Tiz sesin sebebi ne sence?
Akım falan mı?
Uygun bilek desteği olarak ne buldun?
Ogre bilek desteği buldum bende acaba uyumlu olur mu, 50 lira fiyatı.Optik mekanik olduğu için lazerin çıkardığı bir tür ses olabilir diye düşündüm. Ama kafanı klavyeye iyice yaklaştırmadıkça duyulmuyor.
Bilek desteği olarak letgodan hala araştırıyorum. Geçen gün klavyeye uyumlu tam boy 1 sene kullanılmış rog bilek desteği buldum 400 lira teklif etmişler adama satmamış. Başka bir bilek desteği almayı düşünüyorum tuf k7 yada ck550 v2 bilek desteği var aklımda.
Klavyenin yapısından dolayı klavyeyle bilek desteği arasında boşluk kalır. Razer bilek desteğide olabilirOgre bilek desteği buldum bende acaba uyumlu olur mu, 50 lira fiyatı.