Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Olabilir derken uyumlu mu yani?Klavyenin yapısından dolayı klavyeyle bilek desteği arasında boşluk kalır. Razer bilek desteğide olabilir
Olabilir derken uyumlu mu yani?Klavyenin yapısından dolayı klavyeyle bilek desteği arasında boşluk kalır. Razer bilek desteğide olabilir
Kesin uyumlu diyemem ama bence uyumlu. Yapısı klavyeye uyuyorOlabilir derken uyumlu mu yani?
Tiz ses var diyince bir ikilemde kaldım fakat sence almalı mıyım?Kesin uyumlu diyemem ama bence uyumlu. Yapısı klavyeye uyuyor
Normalde duyamazsın belki etraf çok sessiz hiç ses çıkmazsa duyulur. Kafanı yaklaştırmadıkça zor duyarsın. Alınır yani bu ses çok kafaya takılacak bir şey değil.Tiz ses var diyince bir ikilemde kaldım fakat sence almalı mıyım?
Hayırlı olsunAlıyorum 3 saat içinde, çok mutluyum la.
Rica ederim, iyi forumlar.Teşekkürler rehber için
Hayırlı olsunAlıyorum 3 saat içinde, çok mutluyum la.
Aldım la.
155₺ Para iadesi yapıldı mı size? Ve dediğim ince tiz ses sizede varmı?Alıyorum 3 saat içinde, çok mutluyum la.
Aldım la.
Klavye gelmedi daha, arkasındaki seri numarasıyla alınıyor para iadesi.155₺ Para iadesi yapıldı mı size? Ve dediğim ince tiz ses sizede varmı?
Bende pugio 2 almıştım formu doldurdum ama bazı istediği şeylerin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, inşallah doğru doldurmuşumdur gelen giden yok daha.Klavye gelmedi daha, arkasındaki seri numarasıyla alınıyor para iadesi.
Gelsin hemen kaydedip alacağım 155 lirayı.