Neler Yeni

ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch 2.499,00 TL

oliveforge99

80+ Silver
Mıknatısın avantajı en ufak çekmede klavye oynamasında klavyeden ayrılmaması. Ben boyut ve tam olarak nasıl ergonomik olarak destek sağlar onu bilmediğimden söyledim hocam. Siz msı vigor bilek desteğini mi kullanıyorsunuz ?
Hayır scope nx deluxe kullanıyorum işte. Klavyeden ayırıyorsunuz bilek desteğini kullanmak için söylemeye çalıştığım o. Mıknatısın da bir anlamı kalmıyor böylece.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
selamlar ben

bunları kombinleyip aldım gene 2600 e geldi sizce kötümü çünkü msı g50 eliteyi nerdeyse herkes övmüş ve hiçbir olumsuz yorum okumadım sadece - olarak bileklik kısmına çoğu kişi dokunmuş onada link de gösterdiğim gibi kapattım sizce değmez miydi bilmiyorum premium his ve rgb ışıklandırması iyi gibi geldi ve tabikide kailih box white switcleride mavi ve red arası tonda click sesi bıraktığı için hoşuma gitti sizce bu daha mı iyiydi yani çok fark varmıdır arada bu arada ürünüm hala kargoda siparişi dün vermiştim iade etmelimiyim bilemedim sonuçta 2 sinide indirimden aldım kıymetli yorumlarınızı bekliyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim iyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,210
Üyeler
164,979
Son üye
trabzonsporiloveyou
Top Bottom