Neler Yeni

ASUS ROG Theta 7.1 kulaklıkta güncelleme sonrası ses bozuldu

x_Mello_x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Metin Ulaşlı
Merhaba.
ASUS ROG Theta 7.1 kulaklıkığım bozuldu sesler kalitesiz geliyor. Bu en son Armoury Crate güncellemesi güncelledikten sonra oldu ama başka sürücü yüklemeye çalıştığımda otomatikman güncelleştirmeye zorluyor program, hoparlör kaltesiz bozuk kasıntılı ve cızırtılı geliyor ve aynı şekilde mikrofon kaliteside bozuldu boğuk ve kalitesiz gelmeye başladı. Bunun çözümü nedir bilen varsa çok sevinirim. İnternette doğru düzgün çözüm bulamadım bu sorunla alakalı.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
USB'yi çıkart tak yapın, bir ara benim Delta o şekilde çözülüyordu. Ek olarak eski firmware güncellemesini kurmayı deneyin.

Şu Asus'a tapan arkadaşlar bir zahmet konuya gelip umarım çözüm önerilerinde bulunurlar, geçmiş olsun klasik Asus sorunları bu arada bunlar.

x_Mello_x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Metin Ulaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB'yi çıkart tak yapın, bir ara benim Delta o şekilde çözülüyordu. Ek olarak eski firmware güncellemesini kurmayı deneyin.

Şu Asus'a tapan arkadaşlar bir zahmet konuya gelip umarım çözüm önerilerinde bulunurlar, geçmiş olsun klasik Asus sorunları bu arada bunlar.
yaptım ama olmuyor başka önerileriniz var mı acaba? çünkü discord'da arkadaşlarımı doğru düzgün duyamuyorum çok cızırtılı ve kötü geliyor ses.

Son düzenleme:
Top Bottom