Asus rog ve game garaj

cinarozer

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba laptop almak istiyorum bu iki model arasında kaldım

bu ikisi arasında kaldım yardımcı olur musunuz?

configürasyon olarak gamegaraj daha iyi. ama asus deneyimi ve kalitesi bambaşka. çok zor bir tercih :)

biraz daha şık ve ihtişamlı olsun dersen Asus 'dan yürü derdim. Ama ben Xiomi telefon kullanırım, akıllı para harcarım dersen Garaj ı gözün kapalı al hocam.

reisde daha bugün konusunu açtı. kupon bitmeden al derim bugün

configürasyon olarak gamegaraj daha iyi. ama asus deneyimi ve kalitesi bambaşka. çok zor bir tercih :)

biraz daha şık ve ihtişamlı olsun dersen Asus 'dan yürü derdim. Ama ben Xiomi telefon kullanırım, akıllı para harcarım dersen Garaj ı gözün kapalı al hocam.

reisde daha bugün konusunu açtı. kupon bitmeden al derim bugün
öncelikle teşekkür ederim bende game garaja daha yakındım ama asusu görünce hangisini alsam diye karar veremedim asus daha uzun süre götürür diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim bu kanala bakmıştım sponsorlu diye beğeniyor gibi geliyor ama diğer game garaj kullanıcılarıda beğeniyor ama asus daha iyi gibi düşünüyorum.

öncelikle teşekkür ederim bende game garaja daha yakındım ama asusu görünce hangisini alsam diye karar veremedim asus daha uzun süre götürür diye düşünüyorum.

teşekkür ederim bu kanala bakmıştım sponsorlu diye beğeniyor gibi geliyor ama diğer game garaj kullanıcılarıda beğeniyor ama asus daha iyi gibi düşünüyorum.
arkadaşın attığı x3d işlemcili laptopu al

performans arıyorsan game garaj parça malzeme kalitesi arıyorsan rog ikisi arasında seçim yapman lazım

1758097417374.webp

108e vector 5080 satılıyodu bitmediyse bak.

108e vector 5080 satılıyodu bitmediyse bak.
hangi sitede?

arkadaşın attığı x3d işlemcili laptopu al
onuda sonradan gördüm onun işlemcisi iyi ama game garaj

performans arıyorsan game garaj parça malzeme kalitesi arıyorsan rog ikisi arasında seçim yapman lazım

Alıntıyı görüntüle
performans istioyrum ama kararsız kaldım game garajı düne kadar bilmiyordum

g sync yok bide bios güncelleme almıyor diye duymuştum

Son düzenleme:
hangi sitede?

onuda sonradan gördüm onun işlemcisi iyi ama game garaj

performans istioyrum ama kararsız kaldım game garajı düne kadar bilmiyordum

g sync yok bide bios güncelleme almıyor diye duymuştum
Bir şeyleri araştırmadığın sürece bilmemen doğal bu ürünün kötü olduğu anlamına gelmez. Gamegaraj uzun süredir laptop üretip satıyor yeni bir şey değil.

Gamegaraj laptopları MSİ cihazlar. Cihazları MSİ üretiyor ve gamegaraj logo basıp satıyor. 3 Senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Asus kadar ihtişamlı olmasa da üzülmeyeceğin bir tercih olacak. Zaten attığın cihaz ekstra dolu.

Sakın Asus rog strix alma hocam geçen hafta Asus rog strix g16 aldım. Ürün sürekli mavi ekran veriyordu. Asus servise götürdüm. Sorun donanımsal iade edin dediler. Hepsiburadaya iade ettim onayladılar. Bende yeni laptop arıyorum. Muhtemelen gamegaraj alacağım yerine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,529
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri