ASUS ROG XG27ACS ALINIR MI ?

Austin

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000
Asus rog xg27acs Amazon prime ile 10.176tlye geliyor alınır mı tavsiye eder misiniz ? Outlet değil sıfır ürün, satıcı Amazon.

Monitör hakkında fikri olan var mı ben de almayı düşünüyorum

o fiyata daha iyi panelli monitörler var rog olduğuna aldanmayın. Kullanan biri olarak söylüyorum

Max parlaklığı düşük. Renk gamutu kötü benzer fiyattaki alternatiflere yönelin bence. Philips evnia ve msi g272qpf e2 alinabilir

Önerebileceğiniz monitör var mı ? curved olmasın
acil değilse kasım ayını bekleyin iyi fiyatlar bekliyorum eğer değil ise lenovo 2k 180 hz monitör msı mpg 2k 240 hz monitör bu ikisinin paneli çok iyi tavsiye ederim ama ilk tavsiyem kasım ayını beklemeniz özellikle marka model odaklı değilseniz

acil değilse kasım ayını bekleyin iyi fiyatlar bekliyorum eğer değil ise lenovo 2k 180 hz monitör msı mpg 2k 240 hz monitör bu ikisinin paneli çok iyi tavsiye ederim ama ilk tavsiyem kasım ayını beklemeniz özellikle marka model odaklı değilseniz

bu monitörü tavsiye eder misiniz asus yerine ?

Asu almanızı kesinlikle önermiyorum elimdeki mönitör 3.oluyor Media Markt tan almıştım ve 2 defa ölü piksel çıktı bunu geçtim servisi çok kötü iade vesaire beklemeyin ekrandaki ölü piksellere bakmadan geri gönderdiler şuan kullandığımda da ölü piksel var ama iade almadıkları için en son thy ye başvurdum sonuçlanmasını bekliyorum

Ben monitörü kullanıyorum ve tavsiye ederim ama fiyata bağlı ben 9500 veya 10k iken almıştım şu an 12k mı 14k mı ne

Ben monitörü kullanıyorum ve tavsiye ederim ama fiyata bağlı ben 9500 veya 10k iken almıştım şu an 12k mı 14k mı ne
Amazon prime ile 10.176tlye geliyor sıfır ürün satıcı Amazon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Type c girişinden kulaklık takabilirmiyim bu monitörün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,202
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri