Önerebileceğiniz monitör var mı ? curved olmasıno fiyata daha iyi panelli monitörler var rog olduğuna aldanmayın. Kullanan biri olarak söylüyorum
acil değilse kasım ayını bekleyin iyi fiyatlar bekliyorum eğer değil ise lenovo 2k 180 hz monitör msı mpg 2k 240 hz monitör bu ikisinin paneli çok iyi tavsiye ederim ama ilk tavsiyem kasım ayını beklemeniz özellikle marka model odaklı değilsenizÖnerebileceğiniz monitör var mı ? curved olmasın
acil değilse kasım ayını bekleyin iyi fiyatlar bekliyorum eğer değil ise lenovo 2k 180 hz monitör msı mpg 2k 240 hz monitör bu ikisinin paneli çok iyi tavsiye ederim ama ilk tavsiyem kasım ayını beklemeniz özellikle marka model odaklı değilseniz
asus yerine daha iyi ama fiyatı yüksek daha ucuz olmalıMSI 27" G272QPF E2 Gaming Monitör, Flat, WQHD, 16:9, Rapid IPS, 180Hz 1ms, Adaptive-Sync, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27" G272QPF E2 Gaming Monitör, Flat, WQHD, 16:9, Rapid IPS, 180Hz 1ms, Adaptive-Sync, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu monitörü tavsiye eder misiniz asus yerine ?
Asusun ASUS ROG STRIX XG27ACS modeli niye önerilmiyor peki renklerinde vs bir sorun mu var ?asus yerine daha iyi ama fiyatı yüksek daha ucuz olmalı
Ustam sana sorum olucak type-c çıkışlı monitöre kulaklık bağlanır mı ? Wraith sense pro var bende onu kullanabilir miyim ? Varmı bilginasus yerine daha iyi ama fiyatı yüksek daha ucuz olmalı
Amazon prime ile 10.176tlye geliyor sıfır ürün satıcı AmazonBen monitörü kullanıyorum ve tavsiye ederim ama fiyata bağlı ben 9500 veya 10k iken almıştım şu an 12k mı 14k mı ne
Type c girişinden kulaklık takabilirmiyim bu monitörünBen monitörü kullanıyorum ve tavsiye ederim ama fiyata bağlı ben 9500 veya 10k iken almıştım şu an 12k mı 14k mı ne