rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Asıl gelirse şaşırırım.1650 super gücünde gelirse şaşırmam
NVIDIA çöplüğe doğru gider giriş seviyesi kartlarda.
Asıl gelirse şaşırırım.1650 super gücünde gelirse şaşırmam
3060’a yaptıkları şeyden sonra her şeyi beklerim. Olması gerektiğinden çok güçsüz olmuş benceAsıl gelirse şaşırırım.
Bence 1080P için RTX+DLSS ile 4GB yetecektir. 1080P high için yapılacağını düşünürsek.bu kartta rtx olması bir tık saçma geliyor bana.
Ben bu yönden hiç düşünmemiştim çok mantıklı4GB oluşu iyi oldu, hiç olmazsa miner'lar saldırmaz.
Mayning için güzel kart ama.3060’a yaptıkları şeyden sonra her şeyi beklerim. Olması gerektiğinden çok güçsüz olmuş bence
20 mh/sMayning için güzel kart ama.
Bence normal eğer rtx3050 çıkmaz iseDostlar hayırlı uğurlu olsun doğrulandı.
ASUS, mobil RTX 3050 Ti 4 GB’ı doğruladı
Nvidia mobil Ampere çözümlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Henüz Nvidia tarafından duyurulmayan RTX 3050 Ti, 4 GB kapasiteli GDDR6 bellekle ASUS’un dizüstü sayfasında listelendi.www.donanimhaber.com
4gb yetmez en az 6gb olmalıydı bu 3000 serisi sırf vramden alınmaz rtx 3060 ve 3090 hariçBence 1080P için RTX+DLSS ile 4GB yetecektir. 1080P high için yapılacağını düşünürsek.
o kart kırılmıştı bir bakMining mi yapsam iyi para var he
Cidden bu arada 1650S gücünde olursa Nvidia'ya hiç hoşlanmayacakları bir mektup yollarım.Ab DlSs VaR NaSI oLSa
Biliyorum da hocam yapmam ya mining amacım oyun oynamak fazlasında gözüm yok.4gb yetmez en az 6gb olmalıydı bu 3000 serisi sırf vramden alınmaz rtx 3060 ve 3090 hariç
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kart kırılmıştı bir bak