Asus rtx 5070 ti vs gainward rtx 5080

Reaksiyon skoru
0
yeni sistem toplayacağım ama bu iki kart arasında kaldım aralarında çok fark yok ama gainward markasına güvenemiyorum nedense şikayetleri çok var ses ısınma falan ve 5080 sıralamasında en aşşağıda olan kart sizce bu kart yerine asus 5070 ti alsam hata yapmış olurmuyum çok performans farkı yoksa asus almak isterim güvenilir bir marka sonuçta

rtx 5080

rtx 5070 ti

yeni sistem toplayacağım ama bu iki kart arasında kaldım aralarında çok fark yok ama gainward markasına güvenemiyorum nedense şikayetleri çok var ses ısınma falan ve 5080 sıralamasında en aşşağıda olan kart sizce bu kart yerine asus 5070 ti alsam hata yapmış olurmuyum çok performans farkı yoksa asus almak isterim güvenilir bir marka sonuçta

rtx 5080

rtx 5070 ti
Ses muabbeti coilwhine ise en tepe, en pahali Asus/MSI modellerinde de karşına çıkabilir ve tamamen piyangodur, daha da kötüsü bunu üretici firmalar hata olarak görmez ve kartını değiştirmez. Fanların yük altında yüksek sesle çalışması da bi nevi şansa bakar.

Nvidia, AMD ve Intel yıllar önce köklü, güvenilir olmayan firmalarla çalıştıklarında kalitesiz üretilen ürünler sonucu kendi markalarına zarar verdiklerini anlayıp kalite seviyesi düşük ürün üreten firmalarla çalışmayı kesmiştir.

Palit, Gainward, PNY, bunların hepsi yıllardır piyasada olup güzel ürünler çıkarır sadece reklama ve görsel dizayna Asus, MSI gibi büyük bütçeler ayırmaz. Tabi bazı üst segmentlerin malzeme kalitesi daha iyidir ama fiyat farkına yansır.

Kısacası ben şahsen o fiyata 5080 gainward phoenix alirdim ozellike 4k da oynayacagim oyunlar varsa, tabi tercih sizindir.

tabii ki 5080 ama satıcıya dikkat et

5080 tabii ki?Kötü bir model olsa bile yine 5080 denilmemesi için ekran kartının bozuk olması falan lazım.

rtx 5080

rtx 5070 ti

Geri