selam arkadaşlar aşağıdaki ekran kartını aldım bilgisi olan var mı nasıl iyi mi sizce
Fotoğraf ve yazılım için biraz daha fazla özellik konmuş yani oyun oynayan birine gereksiz ayrıca bunun anakart serisi de var onlarda aynı şekilde fotoğraf grafik tarzı işler için.selam arkadaşlar aşağıdaki ekran kartını aldım bilgisi olan var mı nasıl iyi mi sizce
Zaten oyuncular için değil o seri hocam bu paraya rog strix filan vardır onlar daha mantıklı ya da MSI olabilirKart güzelde gereksiz pahalı bence, illa sıfır RTX 4070 Ti alınıcak ise şu model daha fiyat performans olur:
![]()
MSI NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Gaming X Slim 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Gaming X Slim 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
moralim bozuldu şimdi senin attığınla performans olarak hangisi daha iyiFotoğraf ve yazılım için biraz daha fazla özellik konmuş yani oyun oynayan birine gereksiz ayrıca bunun anakart serisi de var onlarda aynı şekilde fotoğraf grafik tarzı işler için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten oyuncular için değil o seri hocam bu paraya rog strix filan vardır onlar daha mantıklı ya da MSI olabilir![]()
30.874 aldım hepsi burada da şubatta öde vardı ondan faydalandım msı ile aralarında 2 3 bin tl fark vardı asus olduğu bunu tercih ettimAsus'un konsept adı altında itelemeleri. Kart kötü değil güle güle kullanın. Sadece konsept olduğu için fazla para ödemiş oldunuz.
Yani fark yok hocam ama bu seri oyunculara hitap etmez özellik olarak aynı ama fiyat olarak değilmoralim bozuldu şimdi senin attığınla performans olarak hangisi daha iyi
30.874 aldım hepsi burada da şubatta öde vardı ondan faydalandım msı ile aralarında 2 3 bin TL fark vardı asus olduğu bunu tercih ettim
bana atar mısın olmazsa iptal eder onu alırız ben oyun için kullanıyorum sadece açıkcasıYani fark yok hocam ama bu seri oyunculara hitap etmez özellik olarak aynı ama fiyat olarak değilyazılım ya da fotoğraf gibi işlerle uğraşanlar için fazladan yazılım desteği filan sunuyor. Ama bu fiyatlara rog strix alırım kesinlikle.
Kart iyi hocam sadece ana hedef kitlesi farklı olduğu için fiyatı biraz daha yüksek.kart kötü mü yani bu paraya daha iyisi varmıydı sizce
Rog strix indirim yok şuan 34k civarıbana atar mısın olmazsa iptal eder onu alırız ben oyun için kullanıyorum sadece açıkcası
benim aldığımla bu kart arasında hangisi iyi sence ya asus alacaktım ya da bunu ben asusu tercih ettim sende bir bakar mısınKart iyi hocam sadece ana hedef kitlesi farklı olduğu için fiyatı biraz daha yüksek.
Rog strix indirim yok şuan 34k civarı
Bence o kadar zarar etmemişsiniz devasa bir fiyat farkı yok diğer modellerle özellikle Asus almakta kararlıysanız (ben gibimoralim bozuldu şimdi senin attığınla performans olarak hangisi daha iyi
30.874 aldım hepsi burada da şubatta öde vardı ondan faydalandım msı ile aralarında 2 3 bin TL fark vardı asus olduğu bunu tercih ettim
14700k işlemci asus z690 plus ve fury 16x2 ddr5 ram aldım ekran kartı alacaktım işte baya araştırdım bunu görünce asus olduğu için almak istedim diğer asus modellerine göre daha uygundu msı gigabyt felan vardı işte bu 2 3 bin daha pahalıydı şunu merak ediyorum perdormans olarak bu kart msı 4070 ti vs gigabyttan iyi midir nasıl acabaBence o kadar zarar etmemişsiniz devasa bir fiyat farkı yok diğer modellerle özellikle Asus almakta kararlıysanız (ben gibi) zaten Tuf serisiyle aynı fiyat şu an. 1-2 bin lira çok büyük kayıp mı bilemem ama yerine 32gb ram veya 1tb kaliteli ssd alabilirdiniz başka bir marka model seçseydiniz