Neler Yeni

asus rtx proart 4070 ti bilgisi olan var mı nasıl kart sizce

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirimde aldım arada 2225 tl vardı asus olduğu için tercih ettim garanti 3 yıl felan nasıl iyi mi sence kart

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,021
İsim
Selim
Yanlış Bilgilendirme
Fotoğraf ve yazılım için biraz daha fazla özellik konmuş yani oyun oynayan birine gereksiz ayrıca bunun anakart serisi de var onlarda aynı şekilde fotoğraf grafik tarzı işler için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart güzelde gereksiz pahalı bence, illa sıfır RTX 4070 Ti alınıcak ise şu model daha fiyat performans olur:

Zaten oyuncular için değil o seri hocam bu paraya rog strix filan vardır onlar daha mantıklı ya da MSI olabilir 👍

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed
kart kötü mü yani bu paraya daha iyisi varmıydı sizce

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asus'un konsept adı altında itelemeleri. Kart kötü değil güle güle kullanın. Sadece konsept olduğu için fazla para ödemiş oldunuz. En temel ve en top kart arasında aynı modelde performans farkı %5 vardır yoktur.

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed
Fotoğraf ve yazılım için biraz daha fazla özellik konmuş yani oyun oynayan birine gereksiz ayrıca bunun anakart serisi de var onlarda aynı şekilde fotoğraf grafik tarzı işler için.

Zaten oyuncular için değil o seri hocam bu paraya rog strix filan vardır onlar daha mantıklı ya da MSI olabilir 👍
moralim bozuldu şimdi senin attığınla performans olarak hangisi daha iyi

Asus'un konsept adı altında itelemeleri. Kart kötü değil güle güle kullanın. Sadece konsept olduğu için fazla para ödemiş oldunuz.
30.874 aldım hepsi burada da şubatta öde vardı ondan faydalandım msı ile aralarında 2 3 bin tl fark vardı asus olduğu bunu tercih ettim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,021
İsim
Selim

30.874 aldım hepsi burada da şubatta öde vardı ondan faydalandım msı ile aralarında 2 3 bin TL fark vardı asus olduğu bunu tercih ettim
Yani fark yok hocam ama bu seri oyunculara hitap etmez özellik olarak aynı ama fiyat olarak değil 😄 yazılım ya da fotoğraf gibi işlerle uğraşanlar için fazladan yazılım desteği filan sunuyor. Ama bu fiyatlara rog strix alırım kesinlikle.

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed
Yani fark yok hocam ama bu seri oyunculara hitap etmez özellik olarak aynı ama fiyat olarak değil 😄 yazılım ya da fotoğraf gibi işlerle uğraşanlar için fazladan yazılım desteği filan sunuyor. Ama bu fiyatlara rog strix alırım kesinlikle.
bana atar mısın olmazsa iptal eder onu alırız ben oyun için kullanıyorum sadece açıkcası

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,021
İsim
Selim
kart kötü mü yani bu paraya daha iyisi varmıydı sizce
Kart iyi hocam sadece ana hedef kitlesi farklı olduğu için fiyatı biraz daha yüksek.

bana atar mısın olmazsa iptal eder onu alırız ben oyun için kullanıyorum sadece açıkcası
Rog strix indirim yok şuan 34k civarı

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed
Kart iyi hocam sadece ana hedef kitlesi farklı olduğu için fiyatı biraz daha yüksek.

Rog strix indirim yok şuan 34k civarı
benim aldığımla bu kart arasında hangisi iyi sence ya asus alacaktım ya da bunu ben asusu tercih ettim sende bir bakar mısın

Hydranoid

80+ Bronze

30.874 aldım hepsi burada da şubatta öde vardı ondan faydalandım msı ile aralarında 2 3 bin TL fark vardı asus olduğu bunu tercih ettim
Bence o kadar zarar etmemişsiniz devasa bir fiyat farkı yok diğer modellerle özellikle Asus almakta kararlıysanız (ben gibi :D) zaten Tuf serisiyle aynı fiyat şu an. 1-2 bin lira çok büyük kayıp mı bilemem ama yerine 32gb ram veya 1tb kaliteli ssd alabilirdiniz başka bir marka model seçseydiniz

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed
Bence o kadar zarar etmemişsiniz devasa bir fiyat farkı yok diğer modellerle özellikle Asus almakta kararlıysanız (ben gibi :D) zaten Tuf serisiyle aynı fiyat şu an. 1-2 bin lira çok büyük kayıp mı bilemem ama yerine 32gb ram veya 1tb kaliteli ssd alabilirdiniz başka bir marka model seçseydiniz
14700k işlemci asus z690 plus ve fury 16x2 ddr5 ram aldım ekran kartı alacaktım işte baya araştırdım bunu görünce asus olduğu için almak istedim diğer asus modellerine göre daha uygundu msı gigabyt felan vardı işte bu 2 3 bin daha pahalıydı şunu merak ediyorum perdormans olarak bu kart msı 4070 ti vs gigabyttan iyi midir nasıl acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,066,285
Üyeler
169,388
Son üye
yagmuurr_end