- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben şimdi ram frekanslarını 3200 mhz ye cekmek istıyorum anakart a320 m s2hEvet ama gerçek driver sayfasında yer almıyor bu sürüm.
hocam ben şimdi ram frekanslarını 3200 mhz ye cekmek istıyorum anakart a320 m s2hEvet ama gerçek driver sayfasında yer almıyor bu sürüm.
Overclock hakkında pek bilgili değilim maalesef.hocam ben şimdi ram frekanslarını 3200 mhz ye cekmek istıyorum anakart a320 m s2h
oc yapmayacam ki sadece ram frekanslarını yükseltecem bu gigayte anakartların uygulaması yok muOverclock hakkında pek bilgili değilim maalesef.
RAM'ler kaç MHz orjinalinde?oc yapmayacam ki sadece ram frekanslarını yükseltecem bu gigayte anakartların uygulaması yok mu
3200RAM'ler kaç MHz orjinalinde?
BIOS'tan X.M.P profilini aktif etmen lazım.
biosa nası lgiricem,BIOS'tan X.M.P profilini aktif etmen lazım.
Bilgisayar açılırken ekrana anakart logosu geldiğinde DEL tuşuna bastığın zaman açılır. Sen garanti olsun diye bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra art arda sürekli DEL tuşuna bas.biosa nası lgiricem,
tamamBilgisayar açılırken ekrana anakart logosu geldiğinde DEL tuşuna bastığın zaman açılır. Sen garanti olsun diye bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra art arda sürekli DEL tuşuna bas.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu videoda X.M.P'nin nasıl aktif edildiği anlatılıyor.
Aslında ek bir yazılıma gerek yok oyun içinde ctrl+shift+o kombinasyonuyla sağ üs tarafta gpu kullanım değerle gibi değerleri gösteren bir alan açılacaktır.teşekkürler hocam bi de bi soru daha olacak ben bu ekran kartının ısınma değerlerini nerden göreceğim
Aslında ek bir yazılıma gerek yok oyun içinde ctrl+shift+o kombinasyonuyla sağ üs tarafta gpu kullanım değerle gibi değerleri gösteren bir alan açılacaktır.
Bilgisayar açılırken ekrana anakart logosu geldiğinde DEL tuşuna bastığın zaman açılır. Sen garanti olsun diye bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra art arda sürekli DEL tuşuna bas.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu videoda X.M.P'nin nasıl aktif edildiği anlatılıyor.
ekran kartının fanları dönmüyor onu nerden ayarlayacağımAslında ek bir yazılıma gerek yok oyun içinde ctrl+shift+o kombinasyonuyla sağ üs tarafta gpu kullanım değerle gibi değerleri gösteren bir alan açılacaktır.
Ekran kartı belirli bir sıcaklığa ulaşmadığı sürece fanları dönmez zaten. Normal bir şey bu.ekran kartının fanları dönmüyor onu nerden ayarlayacağım
şu an indirme yapıyorum 55 derece sizce çok muEkran kartı belirli bir sıcaklığa ulaşmadığı sürece fanları dönmez zaten. Normal bir şey bu.