The Batman
80+ Silver
adam amd için en üst segment kart almış olaylara tarafsız bakınG.ooo
adam amd için en üst segment kart almış olaylara tarafsız bakınG.ooo
H.o ve g.oH.O mu G.O mu?
Sıfır tercihim. Bence bu fiyatın altına inemezler çünkü 3070Ti seviyesinde indi fiyatDostum bence iade et. Sıfır perakendecilerin satışları sıfıra yaklaştı hiç kart satamıyorlar, dolar bazında indirime gitmek zorunda kalacaklar bu durumda hesapları yıl sonunda dengeleyebilmek için.
Bir takım insanlara göre bir malın değerini geri satılabilirlik durumundaki 2. el fiyatı belirler.
7-10k ikinci el değeri var bu kartın. Bunu göze alıyorsan elinde tut.
Kart güzel h.o AMD olduğu için de g.oSıfır tercihim. Bence bu fiyatın altına inemezler çünkü 3070Ti seviyesinde indi fiyat
Bana haram benim PC tamamen AMD alınca işlemci olsun kart olsun direk gariplesiyo LoL 30 FPS fln veriyodu 6800xt vardı haram bana belki sen sorun yasamazsinKart güzel h.o AMD olduğu için de g.o
AMD: Tmm kankaamd yine yazılımsal bir sorun yaşatmazsa h.o
Şuan AMD kart kullanıyorum zaten yazılımsal sorun çok nadir bişey hevesim biraz gitmedi değil ama hala duruyor. Kartın güzel olduğunu biliyorum AMD'nin en tepe kartı sonuçta.AMD diye g.o. yazıp durduktan sonra arkadaşın hevesini çöp ettiniz. Merak etme dostum, kart güzel. Ben de AMD kullanıcısıyım ve hiçbir sorun almadım ne yazılımsal ne de başka türlü. Hayırlı olsun.