Bakma bunlara Crackli uygulamaları ve yazılımla çakışacak programlar kullanıyorlar sonra AMD problemli diye böyle kendilerinin fikirlerini ortaya atıp insanları manipüle ediyorlar. AMD kullanıyorum hiç bir sıkıntıda yok. Crackli uygulama kullanmıyorum. Orijinal oyunlarımı oynuyorum ve hiçbir problem yok.Niye?
Sadece RTX 4000 serisi çıkarken beklenebilirdi bir süre daha ama Türkiye'de yaşıyoruz o yüzden ne alırsan kâr.H.O mu G.O mu?
Katılıyorum şuan 6750XT kullanıyorum sorun yaşamadım.Bakma bunlara Crackli uygulamaları ve yazılımla çakışacak programlar kullanıyorlar sonra AMD problemli diye böyle kendilerinin fikirlerini ortaya atıp insanların manipüle ediyorlar. AMD kullanıyorum hiç bir sıkıntıda yok. Crackli uygulama kullanmıyorum. Orijinal oyunlarımı oynuyorum ve hiçbir problem yok.
NVIDIA tüketim konusunda pek hoşuma gitmiyorBakma bunlara Crackli uygulamaları ve yazılımla çakışacak programlar kullanıyorlar sonra AMD problemli diye böyle kendilerinin fikirlerini ortaya atıp insanları manipüle ediyorlar. AMD kullanıyorum hiç bir sıkıntıda yok. Crackli uygulama kullanmıyorum. Orijinal oyunlarımı oynuyorum ve hiçbir problem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece RTX 4000 serisi çıkarken beklenebilirdi bir süre daha ama Türkiye'de yaşıyoruz o yüzden ne alırsan kâr.
Dostum bence iade et. Sıfır perakendecilerin satışları sıfıra yaklaştı hiç kart satamıyorlar, dolar bazında indirime gitmek zorunda kalacaklar bu durumda hesapları yıl sonunda dengeleyebilmek için.H.O mu G.O mu?