ASUS RX5500XT KULLANAN VAR MI?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,744
Merhaba arkadaşlar aranız da illa ki 5500xt kullananlar vardır bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şuan için günümüz oyunlar da ve fps oyunların da ne gibi değerler alıyorsunuz hangi ayarlar da oynuyorsunuz?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Şuan için günümüz oyunlar da ve fps oyunların da ne gibi değerler alıyorsunuz hangi ayarlar da oynuyorsunuz?
tüm oyunları yüksek ayara oynatır. (istisna bir kaç oyun var)

istediğin oyunu youtube yaz yanınıa da 5500xt yaz. istediğin oyunda kaç fps alabilceğini görürsün

Merhaba arkadaşlar aranız da illa ki 5500xt kullananlar vardır bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eskiden kullanıyordum ama alacaksan önermem 5 ay sonra çöp oluyor

1080p de güncel oyunlar dahil bütün oyunları 60 FPS ve üstü oynatacak güce sahip.

Hangi işlemci ile kullanacaksınız ?
Oyun testleri youtubeda mevcut.

tüm oyunları yüksek ayara oynatır. (istisna bir kaç oyun var)

istediğin oyunu youtube yaz yanınıa da 5500xt yaz. istediğin oyunda kaç fps alabilceğini görürsün
İstisna dediğiniz oyunlar nedir acaba?

Ben heps cs oynuyordum ama 5 ay sonra bitti sonra rx 5500 xt gaming x aldım onu 1 yıldır kullanıyorum ve hiç s8kintisi yok

@RevDeisDou ve ben varım bir de bir kaç kişi daha da var.

1080p de güncel oyunlar dahil bütün oyunları 60 FPS ve üstü oynatacak güce sahip.
Çok şükür sonun da güzel bir yorum.

Mart ayın da alayım o zaman ben bunu;

İstisna dediğiniz oyunlar nedir acaba?
cyberpunk mesela. o oyunların optimizasyonu bozuk. yakın zamanda düzelir. ama çok iyi bir kart 5500xt 8GB

driver sorunları da kalktı 5500xt 8gb da.

üstünü alacaksan nvidia kart bak yalnız.

Geri