Model neyBen aldım ama pişman oldum sıcaklıktan ekran kartı bitiyor benim rx 5500 xt fanları soğutmaya yetmedi
Model neyBen aldım ama pişman oldum sıcaklıktan ekran kartı bitiyor benim rx 5500 xt fanları soğutmaya yetmedi
eski bir video bu. 5500xt 8gb şuan daha iyi. sürücüleri düzgün çıkıyor artık
4 gb versiyonu ve asus un ama ben şu an rx 5500 xt gaming x kullanıyorum gayet güzelModel ney
yeni video bu 22 aralık
4 GB versiyonu GTX 1650 Süper den de düşük kalıyor ısınma sorunu olabilir Rog strix ve gaming x modellerinde ısınma sorunu yok4 gb versiyonu ve asus un ama ben şu an rx 5500 xt gaming x kullanıyorum gayet güzel
Kim nederse desin RX 5500 XT 8GB versiyonu 1080p oyunculuğun kralıdır
teşekkür ederim efendim.yeni video bu 22 aralık
Bende şu an 8gb gaming x versiyonunu kullanıyorum ama bir 8sinma sorunu yok ama 4gb lık versiyonu oldukça ısınıyor yani 4gb lık versiyonu nu alacaksa onermem4 GB versiyonu GTX 1650 Süper den de düşük kalıyor ısınma sorunu olabilir Rog strix ve gaming x modellerinde ısınma sorunu yok
Bilmiyorsun boş konuşma ya bozulması için 5 ay 90 derecede çalışması lazım.Ben aldım ama pişman oldum sıcaklıktan ekran kartı bitiyor benim rx 5500 xt fanları soğutmaya yetmedi
Zatn sıcaklığından dolayı bozuldu dedimyaBilmiyorsun boş konuşma ya bozulması için 5 ay 90 derecede çalışması lazım.
Fanlar döndüğü sürece o kartın sıcaktan bozulma ihtimali yok @haktanugur3 bizaat kullanıyor.Zatn sıcaklığından dolayı bozuldu dedimya
Benimkinde oldu ama ben bilgisayarı zorlicak işler yapıyorum o yüzdende olabilirFanlar döndüğü sürece o kartın sıcaktan bozulma ihtimali yok @haktanugur3 bizaat kullanıyor.
5500 XT 4GB'da ROG modeli yok.4 GB versiyonu GTX 1650 Süper den de düşük kalıyor ısınma sorunu olabilir Rog strix ve gaming x modellerinde ısınma sorunu yok