Asus Ryzen 5 5500u Ram Yardımı

hknst

80+
Reaksiyon skoru
67

Asus D515UA-EJ304 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook​

merhaba arkadaşlar bu laptop ekran kartı paylaşımlı youtube videoları izlerken çok sorun yaşar mıyım ? günlük 8-9 saat
ya da alıp ram eklmesi mi yapmam gerekir ? yardımlarınız için teşekkürler

rumuz : hala laptop alamayan kararsız

Asus D515UA-EJ304 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook​

merhaba arkadaşlar bu laptop ekran kartı paylaşımlı youtube videoları izlerken çok sorun yaşar mıyım ? günlük 8-9 saat

Google Chrome ayarlardan gelişmişe tıkayıp sisteme tıkladığınızda Kullanılabilir olduğundan donanım hızlandırmayı kullan seçeneğini kapatırsanız problem yaşamazsınız video izleme sırasında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram eklemesi kısmına gelirsek ek olarak bir 8 GB RAM aşırı iyi olur.

hocam zaten 8-9 ay sonra satcam o kadar idare etsin yeter :)

hocam zaten 8-9 ay sonra satcam o kadar idare etsin yeter :)
O zaman RAM eklemenize gerek yok gibi CS GO vb. oyunlar oynatır diye düşünüyorum kalan 6 GB RAM'le.

hocam ben zaten kpssye hazırlanıyorum video izlerim 8-9 saati buluyor oyunla işim olmaz belki arada ets2 oynarım zaten 8-9 ay sonra satcm

hocam ben zaten kpssye hazırlanıyorum video izlerim 8-9 saati buluyor oyunla işim olmaz belki arada ets2 oynarım zaten 8-9 ay sonra satcm
1920x1080p düşük ayarlarda 60 FPS oynatır diye düşünüyorum.

Problem yaşamazsınız benimde 2 yıllık laptobum vardı günde 15 saat açıktı halen sağlam çalışıyor.

Yaşamazsın.
İleride ram ekletirsen oyun açısından daha iyi olur.
Genel kullanımda 8 gb yetecektir.

Geri