Neler Yeni

🔥İndirim Asus Strix Go 2.4 Kulaklik 2699₺

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,390
İsim
Oğuz Oğuz

Darkone22

80+ Bronze
Bende var go 2.4. Müzik olarak sesi güzeldi. Ama oyunda denemedim.
Düşünüyorum şimdi Barracuda pro değer mi oyun için veya bunu alıp geçsem mi . g735 indirime girmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende var go 2.4. Müzik olarak sesi güzeldi. Ama oyunda denemedim.
1 haftadır bekliyorum indirimleri. İndirimden önce 5700 TL fiyatı vardı. Şimdi indirimde 6.5k :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,390
İsim
Oğuz Oğuz
Düşünüyorum şimdi Barracuda pro değer mi oyun için veya bunu alıp geçsem mi . g735 indirime girmedi

1 haftadır bekliyorum indirimleri. İndirimden önce 5700 TL fiyatı vardı. Şimdi indirimde 6.5k :D
Hiç kullanmadım hocam barracuda serisini.

erkamacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erkam

Benimde aklımda Barracuda Pro var ama kararsızım hocam ya. Fiyatını hakediyor mu bilmiyorum. Tipi dışarıda müzik kullanımına da uygun. Ondan aklıma yatıyor.

Artarof

80+ Bronze
Piyasa fiyatı 4100₺;

Bende vardı, 1 yıla derileri soyulama başladı ve boy ayarlama kısımları çatladı. Normalde çok dikkatli kullanırım ekipmanlarımı. Neyse 2. senede artık tamamen soyuldu derileri, hem üst taraf, hem kulağa gelen taraflar. Bir de içinin kumaşı da çıktı. Kulaklık bu nasıl olabilir anlamadım yani sadece kafamın üstünde dururken böyle oldu yani. 2020 yaz ayında almıştım birkaç gün önce Asus Rog Delta S wireless ile değiştirdim. Ama çalışmasında sesinde ve şarjında bir problem yaşamadım, yedek parçaları olsa yaptırır hala kullanırdım. Ama iyi ki ömrünü doldurmuş ki bu kulaklığa geçtim şuankinden çok memnunum.

Top Bottom