Evet.bu kulaklık 3 yıl önce mi çıktı ?
Hımmm Go core kullandım iyi gibiydi aslında ama yeltenemiyorum nedense g535 varEvet.
Bende var go 2.4. Müzik olarak sesi güzeldi. Ama oyunda denemedim.Hımmm Go core kullandım iyi gibiydi aslında ama yeltenemiyorum nedense g535 var
Düşünüyorum şimdi Barracuda pro değer mi oyun için veya bunu alıp geçsem mi . g735 indirime girmediBende var go 2.4. Müzik olarak sesi güzeldi. Ama oyunda denemedim.
1 haftadır bekliyorum indirimleri. İndirimden önce 5700 TL fiyatı vardı. Şimdi indirimde 6.5kBende var go 2.4. Müzik olarak sesi güzeldi. Ama oyunda denemedim.
Hiç kullanmadım hocam barracuda serisini.Düşünüyorum şimdi Barracuda pro değer mi oyun için veya bunu alıp geçsem mi . g735 indirime girmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 haftadır bekliyorum indirimleri. İndirimden önce 5700 TL fiyatı vardı. Şimdi indirimde 6.5k
Benimde aklımda Barracuda Pro var ama kararsızım hocam ya. Fiyatını hakediyor mu bilmiyorum. Tipi dışarıda müzik kullanımına da uygun. Ondan aklıma yatıyor.Düşünüyorum şimdi Barracuda pro değer mi oyun için veya bunu alıp geçsem mi . g735 indirime girmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 haftadır bekliyorum indirimleri. İndirimden önce 5700 TL fiyatı vardı. Şimdi indirimde 6.5k
Bende vardı, 1 yıla derileri soyulama başladı ve boy ayarlama kısımları çatladı. Normalde çok dikkatli kullanırım ekipmanlarımı. Neyse 2. senede artık tamamen soyuldu derileri, hem üst taraf, hem kulağa gelen taraflar. Bir de içinin kumaşı da çıktı. Kulaklık bu nasıl olabilir anlamadım yani sadece kafamın üstünde dururken böyle oldu yani. 2020 yaz ayında almıştım birkaç gün önce Asus Rog Delta S wireless ile değiştirdim. Ama çalışmasında sesinde ve şarjında bir problem yaşamadım, yedek parçaları olsa yaptırır hala kullanırdım. Ama iyi ki ömrünü doldurmuş ki bu kulaklığa geçtim şuankinden çok memnunum.Piyasa fiyatı 4100₺;
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com