asus dual soğutma konusunda iyi ama msi ventus 2x soğutma konusunda iyi değil. Attığımı almanızı öneririm.Performans olarak bir fark yok değil mi?
asus dual soğutma konusunda iyi ama msi ventus 2x soğutma konusunda iyi değil. Attığımı almanızı öneririm.Performans olarak bir fark yok değil mi?
Tamamdır bütcem 50k di zaten totalde şu şekilde bir sistem hazırladımasus dual soğutma konusunda iyi ama msi ventus 2x soğutma konusunda iyi değil. Attığımı almanızı öneririm.
Böyle yapma 7600x işlemci yapma gereksiz ısınıyor ve 7500f ile performans farkı yok. Seçtiğin ssd gereksiz pahalı ramler gene öyle. En fazla şu görselde seçtiğim gibi seç derim.Tamamdır bütcem 50k di zaten totalde şu şekilde bir sistem hazırladım Alıntıyı görüntüle 51k oluyor sizce nasıl ?
Tamam o şekilde seçim yaptım içimde ukte kalan şeydi hani bilindik marka olsun mesela Ram olarak LEXAR ARES daha önce duymadığım için seçmek istemedim ve benim seçtiğim şekilde aynı performans daha fazla fiyat ödemiş mi olurdum hani bütcenin içerisinde olunca en iyisi olsun istedim yanlış yaptım galibaBöyle yapma 7600x işlemci yapma gereksiz ısınıyor ve 7500f ile performans farkı yok. Seçtiğin ssd gereksiz pahalı ramler gene öyle. En fazla şu görselde seçtiğim gibi seç derim.
Ram markası çok farketmiyor paranız boşa gitmesin. Arada kalan bütçeyle ekipman monitör geliştirin. 2K monitörünüz var mı ?Tamam o şekilde seçim yaptım içimde ukte kalan şeydi hani bilindik marka olsun mesela Ram olarak LEXAR ARES daha önce duymadığım için seçmek istemedim ve benim seçtiğim şekilde aynı performans daha fazla fiyat ödemiş mi olurdum hani bütcenin içerisinde olunca en iyisi olsun istedim yanlış yaptım galiba
Onlara ayrı bir bütçe ayırdım birde SSD iyi performans verir mi tam bilemiyorum daRam markası çok farketmiyor paranız boşa gitmesin. Arada kalan bütçeyle ekipman monitör geliştirin. 2K monitörünüz var mı ?
Verir. Eğer yüksek okuma yazma gen4 falan olsun diyorsan ordaki en kötü 500gb olanı seçip ayrıyetten bir 1TB gen4 ssd al. Elindeki 500gb yi de satabilirsin. Listede fiyatını hakeden düzgün ssd yok çünkü gereksiz pahalılarOnlara ayrı bir bütçe ayırdım birde SSD iyi performans verir mi tam bilemiyorum da
Tamamdır teşekkür ederimVerir. Eğer yüksek okuma yazma gen4 falan olsun diyorsan ordaki en kötü 500gb olanı seçip ayrıyetten bir 1TB gen4 ssd al. Elindeki 500gb yi de satabilirsin. Listede fiyatını hakeden düzgün ssd yok çünkü gereksiz pahalılar